Ege Can Erbay
10 Numara!
- 8 Aralık 2016
- 11.415
- 7.997
- 928
Trabzon zaten bizi yenecek mağlubiyet yazıyorum direkt. Onu telafi etmek için bu maçı kazanmamız gerekiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beni sal demistin forumda takiliyon burdaysan iki caps bileyimTs maci ne olur
BileBeni sal demistin forumda takiliyon burdaysan iki caps bileyim
O zaman bunu almamiz sart kanki
Başakşehir-Alanya ikilisi 4 puan,Ts 0 puan,geri kalanını alırız
Jimy sanki cok mu tempolu cok mu hizli iyiyads kotu Marioanonun huc degilse mevkisiŞu marianun yaptığını jimi durmaz fazlasıyla yapamaz mı?
Ortada 5 li oynarken kanatlardan birinin hücumu güçlü olmalı emre ve marianoyla olmaz bu işler.
Geriye düştük 1-0 bu fazlasıyla defansif kadromu rakibi sıkıştıracak oyunu çevirecek?
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bence bunlari yeneriz.Ts 0,Goztepe 1 puan.Gerisini aliriz.32 pts ediyor
Kanka bu takim sampiyon olamaz. Alanyadan 3 puan da alamaz. Papiss maymun eder.İlhan Palut'un takıma etkisi biter o zamana kadar,Göztepe'yi de yeneriz.Leş bir ekip.Birkaç hafta öncesine kadar ben Başakşehir'i yenip Alanya'yla berabere kalacağımızı düşünüyordum ama Başak toparlandı Alanya da o formunu kaybetti sanki.Oyunumuz hala Başak'ı yenecek kadar güçlü değil,bence Başak'tan 1 puan Alanya'dan 3 gelecek.Onun dışında 32 puanda tamamlayacağımızda hemfikirim,en kötü 30 görürüz artık dünden sonra.Fener de 35'in altına banko düşer.Sivas-Malatya deplasmanlarında berabere kalıp gerisini kazansa bile 34'e düşüyorlar zaten.Bjk'nin potaya girmesi de olumlu,16. haftada belki Bjk de puanı kapar Kadıköy'den.Ben Denizli'yi de yenmesini istiyorum Bjk'nin o yüzden.Bjk nasılsa ikinci devrede düşer.
Kanka bu takim sampiyon olamaz. Alanyadan 3 puan da alamaz. Papiss maymun eder.
Hocam trabzona gidecek bu takim. Hüsran olur unutun abi bu sezon bos gececek belli yaeni.Devre arasına kadar ite kaka böyle puanlar toplamaya devam edersek,fark açılmazsa geçen yıllardaki gibi toparlanırız devre arasında,daha yüksek puan toplarız ikinci devrede.
Başak-Alanya ikilisinden 4 puan çıkar rahatım o konuda.Hadi oldu da 2 puan çıktı yine bence büyük bir kayıp yok,Fb de puan kaybettiği müddetçe.Bizim anlamadığımız nokta,rakiplerden iyi performans gösteren şampiyon oluyor.Yani biz kötüyüz tamam da kim iyi ki?Şu ana kadar herkes istikrarsız bir görüntü çiziyor.Lig bu şekilde devam ettiği müddetçe şampiyonluk ihtimalimiz var.Alıp gidecek,seri yapacak bir takım çıkmadı şu ana kadar.
Hocam trabzona gidecek bu takim. Hüsran olur unutun abi bu sezon bos gececek belli yaeni.
Önemli olan devre arasina kadar olan 4 ic saha macini kazanmak. Trabzon deplasmanina 0 yaziyorum. Göztepe'den de 1 aliriz. 32 puanla devreye gireriz diye düsünüyorum. Bizi bitiren Gencler, Konya ve Denizli gibi 3 zayif takima puan yitirmek oldu. Ligde kimse ucup kacmadigi icin sansliyiz.Tamam Ts'ye kaybederiz zaten.Fb de gidecek,herkes kaybedecek Ts'ye.Ts de içerde Göztepe'ye falan kaybettiği sürece aldığı sadece 3 puan olur,onlar da alıp gidemiyor gördüğün gibi
Basak maçida puan kaybiyla biter. Bu takim kaldiramaz baskiyi.Tamam Ts'ye kaybederiz zaten.Fb de gidecek,herkes kaybedecek Ts'ye.Ts de içerde Göztepe'ye falan kaybettiği sürece aldığı sadece 3 puan olur,onlar da alıp gidemiyor gördüğün gibi
Ahmet out Nzo in olurmu ?Antep macindaki ilk 11’le cikmaliyiz
Umarim Fatih hoca’da anlamistir artik 3-5-2’li yerli ve Ac oyunculara sans vermesi gerektigini