⚽ SL 19/20 H:12 | Galatasaray 0-1 Başakşehir | MS | 22 Kasım

Trabzon zaten bizi yenecek mağlubiyet yazıyorum direkt. Onu telafi etmek için bu maçı kazanmamız gerekiyor.

Antep macindaki ilk 11’le cikmaliyiz

Umarim Fatih hoca’da anlamistir artik 3-5-2’li yerli ve Ac oyunculara sans vermesi gerektigini

Bence bunlari yeneriz.Ts 0,Goztepe 1 puan.Gerisini aliriz.32 pts ediyor

İlhan Palut'un takıma etkisi biter o zamana kadar,Göztepe'yi de yeneriz.Leş bir ekip.Birkaç hafta öncesine kadar ben Başakşehir'i yenip Alanya'yla berabere kalacağımızı düşünüyordum ama Başak toparlandı Alanya da o formunu kaybetti sanki.Oyunumuz hala Başak'ı yenecek kadar güçlü değil,bence Başak'tan 1 puan Alanya'dan 3 gelecek.Onun dışında 32 puanda tamamlayacağımızda hemfikirim,en kötü 30 görürüz artık dünden sonra.Fener de 35'in altına banko düşer.Sivas-Malatya deplasmanlarında berabere kalıp gerisini kazansa bile 34'e düşüyorlar zaten.Bjk'nin potaya girmesi de olumlu,16. haftada belki Bjk de puanı kapar Kadıköy'den.Ben Denizli'yi de yenmesini istiyorum Bjk'nin o yüzden.Bjk nasılsa ikinci devrede düşer.

İlhan Palut'un takıma etkisi biter o zamana kadar,Göztepe'yi de yeneriz.Leş bir ekip.Birkaç hafta öncesine kadar ben Başakşehir'i yenip Alanya'yla berabere kalacağımızı düşünüyordum ama Başak toparlandı Alanya da o formunu kaybetti sanki.Oyunumuz hala Başak'ı yenecek kadar güçlü değil,bence Başak'tan 1 puan Alanya'dan 3 gelecek.Onun dışında 32 puanda tamamlayacağımızda hemfikirim,en kötü 30 görürüz artık dünden sonra.Fener de 35'in altına banko düşer.Sivas-Malatya deplasmanlarında berabere kalıp gerisini kazansa bile 34'e düşüyorlar zaten.Bjk'nin potaya girmesi de olumlu,16. haftada belki Bjk de puanı kapar Kadıköy'den.Ben Denizli'yi de yenmesini istiyorum Bjk'nin o yüzden.Bjk nasılsa ikinci devrede düşer.
Kanka bu takim sampiyon olamaz. Alanyadan 3 puan da alamaz. Papiss maymun eder.

Kanka bu takim sampiyon olamaz. Alanyadan 3 puan da alamaz. Papiss maymun eder.

Devre arasına kadar ite kaka böyle puanlar toplamaya devam edersek,fark açılmazsa geçen yıllardaki gibi toparlanırız devre arasında,daha yüksek puan toplarız ikinci devrede.

Başak-Alanya ikilisinden 4 puan çıkar rahatım o konuda.Hadi oldu da 2 puan çıktı yine bence büyük bir kayıp yok,Fb de puan kaybettiği müddetçe.Bizim anlamadığımız nokta,rakiplerden iyi performans gösteren şampiyon oluyor.Yani biz kötüyüz tamam da kim iyi ki?Şu ana kadar herkes istikrarsız bir görüntü çiziyor.Lig bu şekilde devam ettiği müddetçe şampiyonluk ihtimalimiz var.Alıp gidecek,seri yapacak bir takım çıkmadı şu ana kadar.

Devre arasına kadar ite kaka böyle puanlar toplamaya devam edersek,fark açılmazsa geçen yıllardaki gibi toparlanırız devre arasında,daha yüksek puan toplarız ikinci devrede.

Başak-Alanya ikilisinden 4 puan çıkar rahatım o konuda.Hadi oldu da 2 puan çıktı yine bence büyük bir kayıp yok,Fb de puan kaybettiği müddetçe.Bizim anlamadığımız nokta,rakiplerden iyi performans gösteren şampiyon oluyor.Yani biz kötüyüz tamam da kim iyi ki?Şu ana kadar herkes istikrarsız bir görüntü çiziyor.Lig bu şekilde devam ettiği müddetçe şampiyonluk ihtimalimiz var.Alıp gidecek,seri yapacak bir takım çıkmadı şu ana kadar.
Hocam trabzona gidecek bu takim. Hüsran olur unutun abi bu sezon bos gececek belli yaeni.

Tamam Ts'ye kaybederiz zaten.Fb de gidecek,herkes kaybedecek Ts'ye.Ts de içerde Göztepe'ye falan kaybettiği sürece aldığı sadece 3 puan olur,onlar da alıp gidemiyor gördüğün gibi
Önemli olan devre arasina kadar olan 4 ic saha macini kazanmak. Trabzon deplasmanina 0 yaziyorum. Göztepe'den de 1 aliriz. 32 puanla devreye gireriz diye düsünüyorum. Bizi bitiren Gencler, Konya ve Denizli gibi 3 zayif takima puan yitirmek oldu. Ligde kimse ucup kacmadigi icin sansliyiz.

Asıl kırılma maçı bu alırsak sezon için şansımız olur ve büyük bir adım atmış oluruz aksi tüm sonuçlar sonraki deplasman ile süreci bitirir gibi çok fazla hata yaptık haliyle beklenti dışında birkaç sonuç almalıyız normal şartlarda bunları evimizde yenmemiz beklenti içinde olur da bu sezonu düşününce öyle değil tabii bir şekilde bunları ve Tsyi alt edersek işte o zaman devre arası bizim için bir şey ifade edebilir diğer türlü masaldan öteye geçmez şu an anlatıldığında olduğu gibi. Başak topladı maalesef ben berabere kalacağımıza inanıyorum.

Tamam Ts'ye kaybederiz zaten.Fb de gidecek,herkes kaybedecek Ts'ye.Ts de içerde Göztepe'ye falan kaybettiği sürece aldığı sadece 3 puan olur,onlar da alıp gidemiyor gördüğün gibi
Basak maçida puan kaybiyla biter. Bu takim kaldiramaz baskiyi.

Devre arasi Babel Belhanda Seri Japon DedeMario Marcao hatta Feghouli dahil hepsi sutlanmali ama nerdeee.

Kazanırsak lideriz ha:) bu ligin sefiriyiz resmen şu boktan halimiz bile yetiyor arkadaş.

Geri
Üst Alt