⚽ SL 19/20 H:12 | Galatasaray 0-1 Başakşehir | MS | 22 Kasım

Nzonzi'nin oynamayışı çok büyük sıkıntı. Fatih hoca faturayı neden ona çıkarmış anlamış değilim.

Kalburüstü anadolu takımı gibiyiz büyük takım havamız yok malesef. Oyuncuların kafada küçük, ümidim yok yani maçı alsak sezondan yok.

adem sezon başından bu yana o kadar çok atıyor ki kendini üzerindeki forma olmasa adam olmadığını rahatlıkla söyleyebilirdik

malatya ve paşada da böyleydi boş herif

Mariano ne kadar salaklaşmış ya.Hadi önceden fiziği yetmiyo kafasıyla oynuyo topu diyoduk şimdi beyni de yanmış aptal aptal pas hataları yapıyo.

Nzonzi her türlü oynar bu takimda. Saçma sapan iş. Orta saha yol geçen hanı oldu.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sari görebilirdi Mariano

Hala keltos feghouliden bi medet umanlar vardi. Bu herif bırakmış futbolu bi halt olmaz artık o davardan.

evet biraz daha yavas oynayin oyunu takip etmekte zorlaniyorum

Rakip yarı sahanın ortasında gelince bütün aksiyonumuz duruyor ya 20 senedir belki maç izliyorum böyle takım görmedim. Ulan mal olması lazım adamın ya golü arasanıza babel araya pas vermeye korkuyor yan pas yapıyor senin Allah cezanı versin

Emre tasdemir ve omer bayrama ayak uyduramiyor diğer futbolcularımız. Halimiz ortada.

Geri
Üst Alt