⚽ SL 19/20 H:12 | Galatasaray 0-1 Başakşehir | MS | 22 Kasım

hakem Yaşar Kemal Uğurlu

Y.k.ugurlu kupa macinda hataya karsi 2 tane gol uydurup nerdeyse bizi eleyecek olan hakem degilmiydi

Lıyindamanın sakatlık ciddi mi acaba tryr geldi mi bilgisi olan ?
videoyu gördükten sonra dua edelim ki ts macinda oynasin. brügge macindada olmayabilir bence.

Nando
Ahmet Donk Marcao
Mariano Lemina Nzonzi Ömer Emre
Babel/Fegh Adem
oynariz umarim. insallah emre yi oynatir nagatomoyu yedek birakir (ki viscaya karsi nagatomo daha iyi olur defansif anlamda halen iyi adam).

Muslera - Mariano - Ahmet - Donk - Marcao - Nagatomo - Emre Taşdemir - Nzonzi - Ömer - Seri - Lemina - Taylan - Feghouli - Jimmy - Emre Mor - Yunus - Adem

Bu maçta faydalanabileceğimiz isimler bunlar sanki , Babel - Luyindama ve Şener Trabzon maçında olur Falcao ve Belhanda'da Alanya

43 maclik aslantepedeki yenilmezlik serisi bu cuma gunu sona erecektir cok buyuk ihtimalle.okan hoca boyle zayif.kisiliksiz ve ruhsuz futbolculardan olusan bir galatsarayi 50 sene de bir bulur.yakalamisken vurup gececektir.skor tahminim gs 1 bsk 4

çok kötü bi zamanda yakalandık. başakı daha önce görüyorum ama yine de bu kadar zor duruma rağmen berabere de bitebilir. iç saha sonuçta.hatta gol atamama sorununu aşarsak yeneriz bile okan keleğini

EJ07ixZWkAIZkye

Bir aksilik olmazsa böyle çıkarız muhtemelen

Muslera'nın ağrılarının geçtiği söylendi Bein'de bakalım göreceğiz

EJ07ixZWkAIZkye

Bir aksilik olmazsa böyle çıkarız muhtemelen

Muslera'nın ağrılarının geçtiği söylendi Bein'de bakalım göreceğiz

sen bu kadroyu nereden aldın son maçın kurgusuyla alakası yok. 3-4-1-2 oynadık ve bu yapının iki dikkat çeken alamet-i farikası vardı o da Feghouli'nin ikilinin arkasında on numara yahut gizli forvet gibi takılması öte ki Ömer Bayram'ın dinamizm katması için mezzala rolünde merkezde oynaması idi. Lemina da 6 oynarken Zonzi'nin stoper harici sahada olmasını çok mümkün görmüyorum.

sen bu kadroyu nereden aldın son maçın kurgusuyla alakası yok. 3-4-1-2 oynadık ve bu yapının iki dikkat çeken alamet-i farikası vardı o da Feghouli'nin ikilinin arkasında on numara yahut gizli forvet gibi takılması öte ki Ömer Bayram'ın dinamizm katması için mezzala rolünde merkezde oynaması idi. Lemina da 6 oynarken Zonzi'nin stoper harici sahada olmasını çok mümkün görmüyorum.

Eksiklikleri göze alınca mantıksız bir kadro değil bana göre

Hoca Naga'yı sildi gözüyle bakıldığı için Visca karşısında Emre Taşdemir'e ne kadar güvenebiliriz orası problem.Gazişehir maçında mükemmel maç çıkardı ama geniş çaplı bakmak lazım Visca bu ligin en tehlikeli adamlarından biri

Geri
Üst Alt