⚽ SL 19/20 H:12 | Galatasaray 0-1 Başakşehir | MS | 22 Kasım

Eksiklikleri göze alınca mantıksız bir kadro değil bana göre

Hoca Naga'yı sildi gözüyle bakıldığı için Visca karşısında Emre Taşdemir'e ne kadar güvenebiliriz orası problem.Gazişehir maçında mükemmel maç çıkardı ama geniş çaplı bakmak lazım Visca bu ligin en tehlikeli adamlarından biri

deforme ettiğin kısımların eksiklikle ne alakası var?

4-4-2 dörtlü savunma v.s değil yalnız 3-5-2 varyasyonu kullanıyoruz. fm oynamış biri olarak bu iki dizilişte ki temel farklılıkları beklerin v.s görevlerini bilmeni beklerdim kank. Nagatomo ve Mariano'nun üçlüde sırıtmamasının sebebi de bundan.

deforme ettiğin kısımların eksiklikle ne alakası var?

4-4-2 dörtlü savunma v.s değil yalnız 3-5-2 varyasyonu kullanıyoruz. fm oynamış biri olarak bu iki dizilişte ki temel farklılıkları beklerin v.s görevlerini bilmeni beklerdim kank. Nagatomo ve Mariano'nun üçlüde sırıtmamasının sebebi de bundan.

Bilmediği mi nereden çıkartıyorsun ki ?

Babel'i ne kadar sevmesem de ileride top tutma özelliği olan bir oyuncu.Aynı görevi görecek oyuncu yok şuan takımda.Dolayısıyla bir takım değişiklikler olacaktır

Dikkat edersen ben taktik kısım ile ilgili bir şey söylemedim oyuncu tercihleri üzerinden yorum yaptım

Başlıkta kuş var bir zahmet sepetleyin herifin üç beş mesajı var hepsinde de bırak eleştiriyi aleni sovuyor hocaya oyunculara

son haberlere göre böyle cikmaliyiz

------------muslera
-----nzonzi ahmet marcao----
mariano lemina ömer emre t
-----------feghouli-----------
-------adem------babel------

Okan Avcı'dan daha iyi bir hoca. Açıkçası bilmemkaç küsür maç sonra mağlubiyeti yaşarsak şaşırmam.

Lyundama yoksa 3 lu savunma işe yaramaz. Terim in mariano, Ahmet, marcao, nagatomo 4 lusu ile çıkacağını düşünüyorum. Doğrusu da bu olur. Donk ve nzonzi 3 lünün yan parçası olarak çok ağır kalır.

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Okan Arena'da bizi yenen son Türk takiminin da hocasi idi. (17-18 kupa Akhisar)

Muslera

Donk Ahmet Marcao

Mariano - Lemina Nzonzi Omer - E.Tasdemir

Feghouli Adem​

Geri
Üst Alt