⚽ SL 19/20 H:12 | Galatasaray 0-1 Başakşehir | MS | 22 Kasım

Koşan bir Galatasaray hmmm..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1 ay önce tam kadro tek santraforumuz yok diye 6-0'ı sindirirken bugün ligin en organize takımına karşı neredeyse tüm as oyuncularımızdan yoksun olmamıza rağmen devrede gelmeyen gole üzülüyoruz. Sonunda Galatasaray'ı isimlere bağlı olmayan, iyi bir sistem takımı olma yolunda gördüğüm için mutluyum. İnşallah Fatih hoca kadroya uyumlu sistemlerde devam eder ve formasyon olarak da çok alternatifli bir kadro ortaya çıkartır. İkinci yarıda şansın da biraz daha fazla yanımızda olup kazanmamızı diliyorum. Şu an sahada galibiyeti hak eden tek taraf var ve umarım sonunda da biz mutlu oluruz.

Emre mor girse emin olun ademden daha az katki verir...omer lemina feg babel oyuna agirligini koymali,baska turlu kazanmamiz sansa kalir.

Su maci kazansak TS maci onemli degil. Gel de su bastaki puan kayiplarina yanma

Birilerine maşallah diyecem de korkuyorum büyük sıcar diye.

##Hemen bir portekizli hoca##

Su maci kazansak TS maci onemli degil. Gel de su bastaki puan kayiplarina yanma

trabzon'da yüksek ihtimalle yenileceğimiz için burayı kazanmak çok iyi olur ama kazanacağız diye risk almak da tehlikeli. gol yersek çıkaramayız. beraberliğe razıyım ben açıkçası.

trabzon'da yüksek ihtimalle yenileceğimiz için burayı kazanmak çok iyi olur ama kazanacağız diye risk almak da tehlikeli. gol yersek çıkaramayız. beraberliğe razıyım ben açıkçası.
bu maçı alırsak ts ile berabere kalsak bile yüzde yüz ilk yarıyı lider bitiririz.İkinci yarı gelecek ve gidecekler sayesinde de Allahın izniyle şampiyon oluruz.

Bu jimmy bir suçmu işledi acaba

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Az buçuk Terim i tanıyorsam selçuk u oyuna alacaktır.

Geri
Üst Alt