⚽ SL 19/20 H:12 | Galatasaray 0-1 Başakşehir | MS | 22 Kasım

3 senede bir yaşadığımız rezalet sezonu yine yaşıyoruz 6. 7. falan bitiririz ligi seneye avrupada yokken sampiyon oluruz

Yav he he gecen sene sezonun yarisinda sakatliktan yatti herif.
Lemina su sezonun flash transferidir. Nzonzi-lemina-seri-belhanda-feghouli gibi adamlardan ayni anda verim alamayan adamda sorun arayin. Nerede bir sacmalik varsa yapiyor. Surekli kotu oynayani sahada tutma gibi fantazisi var. Her hafta 70e kadar izleme pesinde
O kadar maç izledim sezonun flaş transferleri Lemina, Nzonzi ve Seri'den hiçbir şey anlamadım. Bırak Fernando'yu Ndiaye bile bunların hepsinden iyiydi.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

takimda milyon tane eksik var Allah aşkına eleştirin de bazi seyleri de görün luyindama ve muslera takimin en iyi iki adami yok digerleri de mücadele etti daha ne yapacaklar berabere bitecek maci lemina sicti diye yenildik

Bu maç için demiyorum.

Eksik olmayan zamanlarıda biliyoruz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

takimda milyon tane eksik var Allah aşkına eleştirin de bazi seyleri de görün luyindama ve muslera takimin en iyi iki adami yok digerleri de mücadele etti daha ne yapacaklar berabere bitecek maci lemina sicti diye yenildik

tabiki renktaş avatarındaki hocamızın haşa hata yapması filan düşünülemez

bir başarı varsa onun başarısızlık başkasınındır

Arda isliklandi :)

Belhandayla nagatomonun girdigi dakikaya bak. Yok ya bu adam harbi futbolu unutmus artık bu kadar zamansiz oyuncu degisikligi yapmak aciklanabilir bir sey degil

Fegin çıkmasıyla ne alakasi var mal misiniz aw oyundayken napti feg gol mu attik. Aptalca bi pas hatasiyla yedik golü. Feg olsa sanki kalenin önünde cizgiden çıkaracakti topu.

Aynen renkdas ne guzel beraberlige sevinecektik yazik oldu. Kaleci ve stoperin olmaması futbolumuzu cok etkiledi.

Emre mor ağır leş

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt