Halim Kırıkçı
Tek Yumruk
- 12 Ocak 2011
- 68.163
- 35.231
- 3.758
Hoca bunadi sanırım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O kadar maç izledim sezonun flaş transferleri Lemina, Nzonzi ve Seri'den hiçbir şey anlamadım. Bırak Fernando'yu Ndiaye bile bunların hepsinden iyiydi.Yav he he gecen sene sezonun yarisinda sakatliktan yatti herif.
Lemina su sezonun flash transferidir. Nzonzi-lemina-seri-belhanda-feghouli gibi adamlardan ayni anda verim alamayan adamda sorun arayin. Nerede bir sacmalik varsa yapiyor. Surekli kotu oynayani sahada tutma gibi fantazisi var. Her hafta 70e kadar izleme pesinde
Emre Mor denen herifi oyuna almak yanlış oldu.
takimda milyon tane eksik var Allah aşkına eleştirin de bazi seyleri de görün luyindama ve muslera takimin en iyi iki adami yok digerleri de mücadele etti daha ne yapacaklar berabere bitecek maci lemina sicti diye yenildik
Takım derkenSaka gibi takim ya. Kotu oynamadik ama salak salak goller yiyoruz
takimda milyon tane eksik var Allah aşkına eleştirin de bazi seyleri de görün luyindama ve muslera takimin en iyi iki adami yok digerleri de mücadele etti daha ne yapacaklar berabere bitecek maci lemina sicti diye yenildik
hocası terım olan takımda ne anlamayı beklıyorsun kardesımO kadar maç izledim sezonun flaş transferleri Lemina, Nzonzi ve Seri'den hiçbir şey anlamadım. Bırak Fernando'yu Ndiaye bile bunların hepsinden iyiydi.
TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aynen renkdas ne guzel beraberlige sevinecektik yazik oldu. Kaleci ve stoperin olmaması futbolumuzu cok etkiledi.takimda milyon tane eksik var Allah aşkına eleştirin de bazi seyleri de görün luyindama ve muslera takimin en iyi iki adami yok digerleri de mücadele etti daha ne yapacaklar berabere bitecek maci lemina sicti diye yenildik
ne alaka yav avatar falan? ben terime tapanlardan değilimtabiki renktaş avatarındaki hocamızın haşa hata yapması filan düşünülemez
bir başarı varsa onun başarısızlık başkasınındır