⚽ SL 19/20 H:12 | Galatasaray 0-1 Başakşehir | MS | 22 Kasım

Basak gol yemez arkadaslar bu saatten geçmiş olsun bi serimiz vardı onunda irzina geçildi. Şu kadroyu kuraninda kadro yapilanmasina gireninde ben ta gelmişini geçmişini seviyim.

paradoksa bak abi berbat ve sorumsuz oyunlarından dolayı kesik yiyen oyuncuları kurtarıcı olarak oyuna alıyor adam

Iyi boylece devre arasi transfer de yapamaz Terim artik.

futbolda dün yok bugün var elin oğlu kendini CL finaline çıkaran adamı bir kalemde silip atıyor biz hala çapsız bir t.direktörün ayaklarına kapanıyoruz gitmesin diye!!

O kadar maç izledim sezonun flaş transferleri Lemina, Nzonzi ve Seri'den hiçbir şey anlamadım. Bırak Fernando'yu Ndiaye bile bunların hepsinden iyiydi.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yav allah askina bir sacmalama, duran oyun stilinde bu adamlardan verim alamazsin diye biz ta agustos basinda dedik. Bu takim yazin oynadigi baskili oyun stilini decam ettirseydi restial izlerdik. Hasirlik maclarinda 4er tane yedik diye bazi seylerden vazgecildi.
Sezon bitmeden bu takimda yapilacak ilk transfer onyekuruyu kiralamak bekleri de fesih etmek dedik. Yonetiminden hocasina gozleri kapanmis takima bakiyorlardi sov yapip sozlesme imzalamalar falan.

Bu filmi son 10 yılda 4 kere falan izledik, adamlar istediğin seviyede değilse koy elindeki genç oyuncuları en azından mücadele ederler. Öyle de yeniliyorsun böyle de. Fatih Terim takımın başında olmuş olmamış hiçbir önemi yok görünürde.

İstifa gelir mi göreceğiz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Güçsüzlükten ölecez. Adamların bacaklarında derman yok.

En kötü basaksehire kac mactir ligde yenilmedigimiz halde yeniliyorsak vay halimize be rekor da gitti yazik oldu

Bu klupteki butun oyuncularin değişmesi gerekiyor falcao da öyle ilk yari bitti paşam gelecekte oynayacak gitsin amerikayama nereeye gidiyorsa

Ömer’i savunan kim varsa gitsin basketbol izlesin neyini övüyorsunuz şu salağın...
Anadolu topçusu resmen koşmaktan başka bi işe yaradığı yok...

Lemina adına üzüldüm. Ömer ile günün iyilerindendi. O berbat pasla bir çuval inciri mahvetti.

Bu mağlubiyet Fatih Terim’e yazar.

Geri
Üst Alt