⚽ SL 19/20 H:12 | Galatasaray 0-1 Başakşehir | MS | 22 Kasım

Ft e laf söyleyip "okan gelsin okan" diyenler de ayrı cins. Adam bugün bi halt etmediği gibi oyunu okuyamadığı için en iyi oyuncularını hiç etti. Bize gerçek forvet ve taktik açıdan çok dolu bir td lazım

Hocayı genelde savunurum ama değişiklikler yanlış oldu feghouli çıkmamalıydı adem çıkmalıydı önce hadi fegholiyi çıkardın adem kalsın artık karambol olur birşey olur son dakikalarda nzonzi de girebilirdi belhanda yerine doldur boşalt için yeneceğimizi sanmıyordum da yenilmesek iyiydi serimiz son buldu inş fener de puan kaybeder de zararımız büyük olmaz

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hazıra konuyorsa niye Tudor aynı kadroyla rezil oluyordu. Niye Fatih Terim dışında şampiyon olamıyoruz. Tudor birkaç hafta daha iyi futbol oynattı ona bir şey demiyorum ama sonra rezil etti takımı. Tudor gibi adamlar isterse 100 sene kalsın şampiyon yapamazlar. Bu ülkede yabancı teknik direktörü şampiyon yapmazlar.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

rezil filan etmedi

tudorun kaybettiği tüm maçları terim de kaybetti

açıp fikstürlere bakabilirsin

deplasman derbileri yüzünden gitti adam bakın bakalım ne olmuş o günden sonra

Başakşehir beraberliğe gelmiş.

-----Okan-----
Mariano--Ahmet--Donk---Nagatomo
-----Nzonzi-----
---Seri-----Lemina----
Feghouli-------------Ömer
----------Babel---------

Bunu yapmak çok mu zor ? Nagatomo bu maçta Viscayı durdurmak için gerekiyordu. Ahmet hadi son maçlarda iyi diye oynayacaktı bu belli bişey normal şartlarda Donku yazarım oraya

Kına yakabilirsin hoca. Beraberliği bile alamadın

Adem dururken Feghouli çıkarmak nedir ya nedir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Her maç aglatanlardan ve onu saksaklayanlardan bıktık usandık inşallah gidişleri olur dönüşleri olmaz yeter...

Çok yanlış kadro planlamasi yapilkis. Tatile gelen, ismi olup cismi olmayan oyuncularla doldurulmus ilk 11. Ayreten bu takım hucum yapmayi unutmuş.

emre mor emre mor diye bir yerlerini yırtan arkadaşlar burda mı ? İlk maçından beri diyorum o çocuktan cacığğa hıyar bile olmaz.O herif anca sirkte 2 3 top sektirir.Pozisyon başlangınca artist gibi topuk pası verdi hain o top döndü dolaştı gol oldu.

Sağlık olsun bu sezona göre fena oynamadık. Buraya kadar ligden kopmamamız sürprizdi zaten bu oyunla bu akşam da şanssızdık, Başakşehir kazanmak için bir şey yapmadı doğrusu. Emre Mor'un kariyeri bitti birde.

Bugün kötü oynamadı mevcut takım atamayana atarlar oldu lakin hoca yine çok kötüydü oyunu öyle biz gibi seyrediyor yoksa sahada genelde iyi oynadık bence mücadele vardı

5 dakika top oynamadan 3 puanı alıp gittiler hala daha birşeyleri savunma peşindesiniz vallaha pes

Benim Galatasaray’im bu olamaz
78. dk gol yemisiz, normal Galatasaray son 12 dkyi rakip kalede oynar
Bu takim 17 dakika rakip kaleye gidemedi bile

Sezon baslarken kagit ustunde sampiyon kadro top oynamiyorsa bir insafa gelin de oynatamayana bir bakin artik be

Geri
Üst Alt