⚽ SL 19/20 H:12 | Galatasaray 0-1 Başakşehir | MS | 22 Kasım

Way be, bu Benin kadrom degil ve daha iyi kadro kuracam demisti Terim! Walla gorduk ve gormeye devam ediyoruz. Fbden bi 6 yer oyle istifa eder. Psgden en az 5 yeriz.

Allah kahretsin, kendi evinde 8 kisi ile defans yapip Emre tasdemir ve omer bayramdan skor bekleyecek kadar ezik bir takim yarattin!

Emre mor ne Galatasarayda! Resmen huzur evine cevirmissin takimi, yas ortalamasi 30 +. Emre mor denen disiplinsizlerle doldurmussun kadroyu!

Bu kadro zor temizlenir, en az 3 sene toparlanamaz takim!
Terimin yaptigi en iyi islerden biride takimin . Nede olsa Terim olmasa Galatasarayda olmazdi, kredisi sonsuz. masAllah diyecek bir suru galatasarayli var.

Bu kafayla ancak bukadar olur

bu takım şu gelsin bu gelsinlerle zor toparlanır

ciddi bir değişim şart

Geldi yine bıatcılar, takımın durumu ortada ama tükürük bezlerini boşaltma derindeler, Galatasaray kimin umrunda....

Sagda yasli dede Mariano, solda genc dede Tasdemir

Dunyada hicbir takim her iki kanadini hantal oyunculara teslim etmez, bravo Terim

Valla ben daha büyük farkla yeniliriz diye düşünüyodum bu kadar eksikle iyi sonuç bile şu takımla.

En ufak bir heyecan yaşamadım ne maç öncesi ne boyunca. Öyle 2-3 transferle filan olmaz bu iş. Kelle istiyoruz kelle artık

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Terim düşmanlari inlerinden çıkmış.
Lemina macin tek iyisiydi.
O da biraz da yorgunluktan kaptirdigi topun kurbani oldu.
Ama soyluyorum problemimiz gol atamamak.
Bu takima Onyekuru sart. Devre arasi belhanda, fegh kim satilabiliyorsa satilmali.
terim düşmanı değilim ama şundan çok net eminim bu adam teknik direktör değil hiçbir zaman da olmadı . aynı dolmayı ısıtıp ısıtıp yeyip karın ağrısı çekmekten usandı bu kulüp. 66 yaşına gelmiş ayağında terliği altında pijaması tv karşısında kucakta torun maç izleme zamanı çoktan gelmiş dededen medet umuldu .
bitti artık zorlamanın alemi yok .

Kadro madro degil bu takimin ne oynadigi ne oynatildigi belli degil, oyuncular da bilmiyor zaten
hocam oyuncuların alayı formsuz hatta o kadar formsuz ki biraz mücadele eden ömer bayram gözümüze iniesta gibi geliyor.Valla o mariona denen herif 5 ortayı bel hizasına yaptı orda sağlam orta açabilse 3 ü net gol pozisyonu idi.Düşün takımın ne halde olduğunu

terim düşmanı değilim ama şundan çok net eminim bu adam teknik direktör değil hiçbir zaman da olmadı . aynı dolmayı ısıtıp ısıtıp yeyip karın ağrısı çekmekten usandı bu kulüp. 66 yaşına gelmiş ayağında terliği altında pijaması tv karşısında kucakta torun maç izleme zamanı çoktan gelmiş dededen medet umuldu .

Peki teknik direktor olamadan tesadufen kazandi o kupalari!

Evet hoca bu sezon formsuz hatalar yapıyor ama elindeki 3.5 forvetin adem .5 sayıyorum 2 si sakat biri de sakat sakat oynadı maçtan önce çıkan kadro eldekilerin en iyi olanıydı pek itiraz eden de yoktu pozisyonsuz takımdan bireysel hatayla gol yedik ki bu takım öyle ya da böyle başakşehir üstün taraf bizdik ama işte netice alamayınca bir de üstüne bireysel hatadan gol yiyince böyle oldu kaybedilmiş birşey yok puanlar yakın falcaonun bir an önce dönmesi lazım golcü kalmadı takımda

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

nasıl deği,ldi ya adam 8 şampiyonluk uefa kupası bir sürü süper kupa ve türkiye kupasını tesadüfen mi kazandı

Üzülen var mı cidden gram umrumda değil beklentim bu yöndeydi.
Benim beklentim vardi, devre arasina kadar puan kaybetmeyiz diyodum cok zordu belki hayaldi ama yapabilirdik. Ha yalan da yok belhanda oynamadığı maclarda kötü sonuclara kayitsiz kalıyorum yensek seviniyorum ama yenilsek zaten kötüyüz diyip kendimi kandırabiliyorum.

Geri
Üst Alt