SL 19/20 H:12 | Yeni Malatyaspor 0-0 Fenerbahçe | MS | 24 Kasım

Bu maç 1 skandaldır.Onun bunun evladı hakem adamların buz gibi golunu yedi.Burada dikkat edin vara gitmedi.Fenerin penaltısında koşarak gidiyor.Alakası yok penle direk verdi.Ondan sonra bu .cc larına küfür edince suçlu biz oluyoruz.

ok.gif
sarılaci-1907 - 24.11.2019 19:53​
bos.gif

neresi penaltı bunun ya
ok.gif
Sansar91 - 24.11.2019 19:54​
bos.gif

Nasıl oldu da verdi ya‚ bize verseler kızardım baya
biggrin.gif
ok.gif
erdidas - 24.11.2019 19:55​
bos.gif

Neresi penaltı anlayan var mı? Ben yakalayamıyorum bir türlü.
ok.gif
Gürkan - 24.11.2019 19:56​
bos.gif

Bence penaltı değildi pozisyon

şu hale bakın düşünmekten yoksun fenerliler bile penaltı değil diyor öyle bir penaltı verdi onun bunun çocuğu hem de 10 dakika önce aynı gerekçeyle iptal ettiği golden sonra yaptı bunu vay anasını ya
Akıl yoksunu kuşlar bile gülmüş bu penaltıya

Yav şampiyon olamamak zoruma gitmiyor da şu şerefsizlere meydan kalıyor ve bu halleriyle oynuyorlar ya bu beni üzüyor hak ederek kazansalar en azından helal olsun derim biz olamıyorsak kim olursa olsun derim ama böyle kirli oyunlara giriyorlar o yüzden bunların karşısında yer almak zorunda hissediyorum kendimi keşke biz kendimizi toparlayabilsek ama

Bizde birazcık Galatasarayı seven,omurgalı bir başkan ve yönetici olsa maçları yabancı hakem yönetsin açıklaması yapardı.

Galatasaray eski ,yeni başkan ve yöneticilerinden nefret ediyorum.

mete yavşağı çok formda yine!! biz adamı beşiktaşlı sanıyorduk meğerse fenerliymiş adam!

Yav şampiyon olamamak zoruma gitmiyor da şu şerefsizlere meydan kalıyor ve bu halleriyle oynuyorlar ya bu beni üzüyor hak ederek kazansalar en azından helal olsun derim biz olamıyorsak kim olursa olsun derim ama böyle kirli oyunlara giriyorlar o yüzden bunların karşısında yer almak zorunda hissediyorum kendimi keşke biz kendimizi toparlayabilsek ama

Kulübüne,teknik heyetine ve yönetimine güven.Biz şampiyon olacağız

2.yarı Malatya ya kırmızı çıkar. Şikeciler bala göte 1 tane atıp kazanırlar...

Karı profesörü bu çöp kadroya özellikle soyluyordur karambol yaratın yeterli hakem bizden yana karar verecek diye

Hakemlerle ilgili hep aynı şeyi diyorum yönetim çok suskun konuşmazsan böyle yaparlar fenerin yerine biz oynasak malatya nın golü verilirdi bu penaltı da bize verilmezdi hakemlerle ilgili daha şahin olmalıyız açıklama yapmalı yönetim takım çok mu iyi de hakem konuşuyorsunuz diyenler var yanlış bir düşünce

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt