- 20 Haziran 2011
- 57.703
- 63.055
- 4.533
Sert 1 cvp verelim sarpere ,bizi provoke ediyorGüvenmem için bir neden yok teşekkürler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sert 1 cvp verelim sarpere ,bizi provoke ediyorGüvenmem için bir neden yok teşekkürler.
Valla önceki iki sezon çekirgenin zıplama şansları olarak görüyordum, görüyoruz ki bu kez sıçrayamıyoruz zaten. Kör topal giden bir düzen onu da gidemez oldu.Önceki 2 sezon yeterli bir referans değil mi
Valla önceki iki sezon çekirgenin zıplama şansları olarak görüyordum, görüyoruz ki bu kez sıçrayamıyoruz zaten. Kör topal giden bir düzen onu da gidemez oldu.
Bu VAR'ı denetleyen yok mu kardeşim bu ligde VAR var ayağına ligin anasını bellediler alenen puanlara ortak oluyor hakemler kimse siz ne iş yaparsınız diye kontrol etmiyor mu
Daha fazlasını istiyorlar.metenin 3 kornere 1 penaltı vermesini bekliyorlar.fener türk futbolunun virüsüdür demiyoruz boşunaRıdvan Dilmen: "Penaltıda kalecinin iki ayağı da çizgiye basmıyordu. VAR niye var? Bunu görmek için var."
puhahaa
Orası öyle de bence bu haliyle bizim kumaramız bu sezon için bitti. İşlemiyor kesinlikle takım tek bir şansımız devre arasına liderle puan farkı en fazla iki maç olacak şekilde girersek belki bir umut ama bu fikstürle onu da yakalayacağımızı sanmıyorum maalesef zaten biz biraz düşünce komple salan bir takımız sanırım haftaya gelen yenilgi ile salma süreci başlar.Şampiyonluk unvanı kendisiyle yarışıp iyi olana değil,rakipleriyle yarışıp onlardan iyi performansı gösterene veriliyor.Katılıyorum oyun hiç tatmin etmiyor,edeceğe de benzemiyor ama şampiyonluk başka bir olay.Ligde kopup gidecek bir takım hala yok.Puan farkı açılmadığı müddetçe umut var.
Orası öyle de bence bu haliyle bizim kumaramız bu sezon için bitti. İşlemiyor kesinlikle takım tek bir şansımız devre arasına liderle puan farkı en fazla iki maç olacak şekilde girersek belki bir umut ama bu fikstürle onu da yakalayacağımızı sanmıyorum maalesef zaten biz biraz düşünce komple salan bir takımız sanırım haftaya gelen yenilgi ile salma süreci başlar.
Bu maç 1 skandaldır.Onun bunun evladı hakem adamların buz gibi golunu yedi.Burada dikkat edin vara gitmedi.Fenerin penaltısında koşarak gidiyor.Alakası yok penle direk verdi.Ondan sonra bu .cc larına küfür edince suçlu biz oluyoruz.
Ben geçen sezon da VAR'ın iyi işlediğine katılmıyorum. VAR hakkıyla çalışsaydı fener küme düşme noktasına gelmezdi, düşerdi. Geçen sezon kötüydü, bu sezon berbat diyebilirim.Geçen sene ile bu sene arasında çok ciddi fark var.
Geçen sene şikecilerin küme düşme noktasına gelmesinin en büyük nedenlerinden biri varın olmasıdır.Ona rağmen ellerinden geleni yaptı bazı ahlaksız hakemler.
Ama bu sene göz göre göre şerefsizlik yapıyorlar.Vu bu düzene sesini çıkarmayan çapsız Galatasaray yöneticleri var.