SL 19/20 H:12 | Yeni Malatyaspor 0-0 Fenerbahçe | MS | 24 Kasım

Fikstürde ne var ki?

Trabzonspor (D)
Alanyaspor
Ankaragücü
Göztepe (D)
Antalyaspor
Denizlispor

Trabzon maçından sonraki 5 maçtan 15 puan gelmesi lazım.O 5 maçtan 15 puan gelirse zaten geri düşmeyiz kolay kolay
Nasıl gelecek ki Alanya malum, hadi Ankara ok diyelim ki severiz böyle sonuncu ve kopuk takımlara karşı zorlanmayı, Göztepe hem dep hem yeni hoca ile değişiyorlar, Antalya da alalım ve keza Denizli yine de iki maçta puan kaybederiz o da en iyi ihtimalle.

Bu sene bunlar şampiyon olursa eğer hakemlerden çok bizim takıma ve olmayan yonetimimize yazar bu
Kulüpte yönetim varmı yokmu belli değil bu sene

Nasıl gelecek ki Antalya malum, hadi Ankara ok diyelim ki severiz böyle sonuncu ve kopuk takımlara karşı zorlanmayı, Göztepe hem dep hem yeni hoca ile değişiyorlar, Antalya da alalım ve keza Denizli yine de iki maçta puan kaybederiz o da en iyi ihtimalle.

Burayı puan kaybederek tamamlarsak sana hak veririm de kağıt üstünde gayet basit fikstür.Fikstürden çekinilecek bir şey yok.Aksine sezonun en avantajlı fikstürüne girmek üzereyiz Trabzon maçından sonra.5 maç 4'ü içerde.Fb bu süreçte Sivas deplasmanına gidecek içerde Bjk ile oynayacak falan.Sonra da Başakşehir'le oynayacaklar.Bu periyottan önde çıkma ihtimalimiz bile yüksek.

Burayı puan kaybederek tamamlarsak sana hak veririm de kağıt üstünde gayet basit fikstür.Fikstürden çekinilecek bir şey yok.Aksine sezonun en avantajlı fikstürüne girmek üzereyiz Trabzon maçından sonra.5 maç 4'ü içerde.Fb bu süreçte Sivas deplasmanına gidecek içerde Bjk ile oynayacak falan.Sonra da Başakşehir'le oynayacaklar.Bu periyottan önde çıkma ihtimalimiz bile yüksek.
Umarım öyle olur da dediğim gibi ben pozitif göremiyorum maalesef senaryoyu.

Fener çok iyi kapanıyor.
Biz şunlar kadar kapanmayı becerebilseydik o kadar saçma gol yemezdiknrn az 4 puan daha fazlamiz olurdu.

Terim istifa!

fener sadece mücadele gücüyle bizim puan olarak önümüzde yoksa ne oyun ne oyuncu kalitesi mevcut.

gerci bizdede oyun kalitesi yok ama en azindan oyuncu kalitesi var.

Geri
Üst Alt