SL 19/20 H:13 | Beşiktaş 4-1 Kayserispor | MS | 2 Aralık

Geçen hafta konyanın net golünü ofsayt diye uydurmuşlardı. Bu çalışmalar televizyonda ve fedarasyonda iyi calisiyorlar

Beşiktaş ne ara kadim sırası olan 3.lüğe geldi ya, sinsilere bak.

Harbi harbi şu çöp mensah'i bizim takıma isteyen futbol cahilleri var.

Gerçi aynı cahiller, Burak'i kral diye tanımlıyor.

Terim istifa!

Maçtan sonra Kayseri’den biri açıklamaya yapacak mı bakalım bize karşı şöyle gol yeseler osmanlı’ya kadar giderler

Kaleye giden her topun gol olduğu mac enteresan lan

##Hemen bir portekizli hoca##

Bu maçı anlatan yalaka spiker kim ?

Bizim yönetim uyumaya devam ederse bizi yarış dışı bırakıp bunları yarışta tutmaya devam edecekler.

Artık masaya yumruk vurma vakti geldi.

Terim istifa!
Yönetimin sessizliği ilginç gerçekten öyle çizgi film yapıp tweet atmakla olmaz çıkıp esip gürlemeleri lazım dün sörloth o golü fenere atsa ortalık yıkılıyordu bugün ultraslandan da ses yok bir açıklama beklerdim hem yönetim hem taraftar sesini çıkarmalı

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

O gol yenir mi be? Halı sahada yesen bidaha gelme derler!

Bu arada 15 yaşında olan gencecik çocugu kurtlar sofrasına atan bulent uygun denen herif nasıl teknik adam olunmaz dersi veriyor.

Zaten bu Kayseri'ye de en çok Bülent Uygun'du.

Maçtan sonra Kayseri’den biri açıklamaya yapacak mı bakalım bize karşı şöyle gol yeseler osmanlı’ya kadar giderler
Bizin maçta 1 tane hakem hatası yoktu ona rağmen bildiri yayınladılar. Şimdi susarlar

Feneri tebrik ediyorum bu lale takıma gol atamadılar. Buyuk meziyet

Bu arada 15 yaşında olan gencecik çocugu kurtlar sofrasına atan bulent uygun denen herif nasıl teknik adam olunmaz dersi veriyor.
Şov peşinde herif. 15 yaşın de bebelerle oynayıp açık oynayan bir kayseri. Fark yemeye çıkmış sever böyle işleri

##Hemen bir portekizli hoca##

Valla uzun vadede Avcı'nın kalması işimize gelir. Sergen gibi büyük takım hocası olabilecek potansiyelde adamı göreceğime Avcı çapsızını tercih ederim. Esas sıkıntısı herifler nasıl kansız, midesizse gelen her türlü malzemeyi yalamadan yutuyorlar. Önce hırsız Burak'tan krala, şimdi yere yatsanadan şampiyon yap bizi Avcı'ya, bir de bunlar lafta karakterli taraftara sahip olacaklar. Gerçi Avrupa'da ülkeyi satan herifi şakşaklayan camiadan ne bekliyorsan, Atiba haricini sil gitsin. Öyle adam her takıma lazım.

Bu senenin en iyi bjk takımı hücumsal anlamda ama rakibin ve hakemin de etkisi var yani

Geri
Üst Alt