- 9 Ocak 2014
- 33.176
- 9.463
- 1.538
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kim diyo bunuulan hakem doğru karar verdi neymiş Galatasaray lobisi iş başındaymış diyorlar ulan bizim kendimize hayırımız yok şu aralar harbiden bu febeliler cidden mal hemde en önde saf tutamından mal
Fatih, 4 4 biten maci izledim. Unuttuysan sen de izle. 4 penaltida Rustu 1 metre ile 1.5 metre arasinda onde. 1 tanesi gol, 2 tanesini kurtariyor, digeri direk. Taffarel de oyle dedigin gibi onde degil. Rustu ile bakinca zaten aradaki fark bariz belli. UEFA finaline daha bakmadim.O zamanlar pek dikkat edilmiyordu.
Taffarel de öne çıkardı çoğu zaman.
Usa94 finaline bak ya da Arsenal finaline bakabilirsin.
Gscimbom mobil
Her hafta muhakkak en az 1 tane ms2 oluyor.Su ana kadarki 3 macta olmadi.Basak ve Bjk maclari banko 1 zaten.Ankara o kadrosuyla Alanya'yi yenemez.Denizli de Antep'i disarda yenemez.E bizim deplasmanda buyuk mac alacak halimiz yok.
Konya'nin deplasmanda Rize'yi yenememesi tum planlarimi bozdu.Kotu hislere sahibim anlayacaginiz.Bu mac ms2 gibime gelmeye basladi.
Şimdi yorumun?
Valla kalan 4 mactan en az biri muhakkak 2 bitecek.ins. bizimki olur.Katiliyor musun bu tespitime?
Tebrik et beni flütçüŞimdi yorumun?