SL 19/20 H:13 | Göztepe 2-2 Fenerbahçe | MS | 30 Kasım

Bakalim ersun kac mac ceza yiyecek

ulan hakem doğru karar verdi neymiş Galatasaray lobisi iş başındaymış diyorlar ulan bizim kendimize hayırımız yok şu aralar harbiden bu febeliler cidden mal hemde en önde saf tutamından mal

en zor maçlarımız ilk 6 hafta, iyi atlatırsak puan farkını açarız dediler. ne olduysa 6 haftadan sonra oldu. daha sivas deplasmanı, bjk maçı var bunların. liderle 5 puan fark var aralarında. şunları yenmemiz lazımdı kendi sahamızda.

Fenerli iğneler " hakem kurali dogru uyguladi hak yememize izin vermedi" diye ağlıyor !!

Allah bizi bu hale dusurmesin !

O zamanlar pek dikkat edilmiyordu.
Taffarel de öne çıkardı çoğu zaman.
Usa94 finaline bak ya da Arsenal finaline bakabilirsin.

Gscimbom mobil
Fatih, 4 4 biten maci izledim. Unuttuysan sen de izle. 4 penaltida Rustu 1 metre ile 1.5 metre arasinda onde. 1 tanesi gol, 2 tanesini kurtariyor, digeri direk. Taffarel de oyle dedigin gibi onde degil. Rustu ile bakinca zaten aradaki fark bariz belli. UEFA finaline daha bakmadim.

Her hafta muhakkak en az 1 tane ms2 oluyor.Su ana kadarki 3 macta olmadi.Basak ve Bjk maclari banko 1 zaten.Ankara o kadrosuyla Alanya'yi yenemez.Denizli de Antep'i disarda yenemez.E bizim deplasmanda buyuk mac alacak halimiz yok.

Konya'nin deplasmanda Rize'yi yenememesi tum planlarimi bozdu.Kotu hislere sahibim anlayacaginiz.Bu mac ms2 gibime gelmeye basladi.

Şimdi yorumun?

Bunların böyle dağılacagını ligin ilk haftalarında söylemiştik.Klasik Ersun takımı lige hızlı girer çöküşüde 1 o kadar hızlı olur.Bunların şampiyon olacagını sananlara gerçekten şaşırıyorum.60 puanı zor görürler lig sonunda.Tehlikeli olan takım ts.Başakında seyircisiz şampiyon olacağını düşünmüyorum.Şimdi 1 hafta ağlar ezikler hakem hakkımızı yedi diye.Sorsan emre b ye çıkmayan kırmızı karttan bahsetmezler ama.

Gerçekten merak ediyorum en son deplasmanda mac kilitlenmişken ne zaman korner ya da serbest vuruştan gol atip maç aldık.Besiktas ve fb yıllardır kilidi bu şekilde acar deplasmanlarda.. Ben hatırlamıyorum uzun zamandır..

Adeta ''birileri'' kudurmuş durumdalar.

Serdarın golünde top zankadan sekiyor gol nizami değil mi? Emreye kırmızı var verilmeyen? Kale ihlal var penaltıda ? Neye ağlıyorsunuz lan bu kadar? Neymiş gol olmuş geriye neden dönülmüş.. eeee ebeleri güzeller sen 28 şampiyonluğum var diye ebenin damına kadar dönüyorsun da adam 10!saniye geriye dönmüş çok mu? S gidinnn başka yerde ağlayın!!

Geri
Üst Alt