SL 19/20 H:14 | Fenerbahçe 5-2 Gençlerbirliği | MS | 6 Aralık

Stada çok yakın bir yerde oturuyorum. Gol sesi sinirlerimi bozuyor :)

Fenerbahçe ligin en iyi futbol oynayan takımı. En kaliteli değil ama en iyi oynayan takımı. Başka hiçbir takım bu kadar tempolu oynayamıyor. Bu kadar pozisyona giremiyor.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

hamza'dan sonra gençler gibi aşırı gollü maçlar oynayan takıma karşı içerde öyle olabilir. antalya'ya karşı böyle değildi.

kaldı ki trabzon bu seviyenin çok üstünde bence hücum gücü ve çeşitliliği olarak.

çok bariz geleceğini gördüm golün. 3 dakika önce çok güzel bir para bastım. şu fener hayatta 1 kere işe yaramıştır sağolsun sayesinde kazandım. şimdi umarım yenilirler :D

Bir gustavoya bak bir nzonziye.Vedat ve gustavo onların sezonunu kurtaracak yuksek ihtimal.

Ula bari 0-1 öne geçip umutlandirmasaydiniz gerizekalilar.

hamza'dan sonra gençler gibi aşırı gollü maçlar oynayan takıma karşı içerde öyle olabilir. antalya'ya karşı böyle değildi.

kaldı ki trabzon bu seviyenin çok üstünde bence hücum gücü ve çeşitliliği olarak.
Ben Trabzon'u beğenmiyorum. Bizi bile yenemediler. Fenerbahçe izlediğim Alanya maçı hariç rakibinden daha iyi oynayan taraftı.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gençlerin orta sahasında jem paul karacan mı oynuyo fener her fırsatta pozisyon yakalıyor abv bu düzene de

Luiz Gustavo tarzında ve kalitesinde bir oyuncumuz maalesef yok. Eğer olsaydı çok farklı olurduk.

Şut tekniği işte. Bizim 10 numaramız belhanda 1000 tane çekse şu şutu atamaz

Geri
Üst Alt