SL 19/20 H:14 | Kasımpaşa 2-3 Beşiktaş | MS | 8 Aralık

Ne alaka adamın 40 yıllık kariyerini kıyasladık sanki. Bir tarafta dandik sayılabilecek kadroyla bir camianın desteğini hiçbir türlü alamamış herifin oynattığı top, diğer tarafta herkesten çok destek görüp çok daha iyi kadroyla Terim'in oynattığı top. Bunu görmemek için akıl tutulmasında olmak lazım esas.
o zaman diyeceksin ki bu sezonki teknik direktör farkı

herşeyi de de teknik direktör farkı deme avcı kim ya.Adamın kariyerinde tek bir kupa yok sen onunla Fatih Terimi nasıl kıyaslıyorsun nasıl bir akıl tutulmasıdır bu
simdi avci vs terim konusuna girmeyeyim ama kupaya gore yorum yapiyorsan sikintili

Doğrumu ?.Şimdi Ermanda konuştu.Atiba topa dokunduğu anda kaleci topu alacak çok rahat pozizyon sarı kart diye.Alakası yok kırmızı ile.
Bence turuncu. Oyuncunun niyeti rakibini yere sermek, topa dokunmak degil. Muhtemelen hakem öyle yorumlamistir. Aptalca bir hareket olarak görüyorum.

Bu hafez denen gerizekalı her maç kırmızı yemeye kaşınan bir adam ama sürekli 11 oynuyor

Yalnız hakemler feneri kolluyor filan diyoruzda bu embesiller bariz şekilde son 3 4 maçı hakemlerle aldılar

Bence turuncu. Oyuncunun niyeti rakibini yere sermek, topa dokunmak degil. Muhtemelen hakem öyle yorumlamistir. Aptalca bir hareket olarak görüyorum.

Tamamda bu son adam pozizyonlarında topun şiddetine bakılıyor.Atiba topa çok sert dokunuyor ve adam atibaya müdahele etmese kaleci çok rahat 1 şekilde alacak topu.O yüzden sarı kart pozizyon.

Kasimpasa etkili kanat oyunculariyla basarili oynadi simdiye kadar. Trezeguet olsun, Viudez olsun. Simdi öyle isimlere sahip degiller.

Transferleri neye göre yapiyorlar bilmiyorum ama Galatasaray'dan elde ettikleri paralar nereye gitmis onu bir aciklasalar.

Senol Günes'in milli takima almadigi Caner ve Gökhan disinda 36lik Atiba ve 34lük Burak ile bizim önümüzde bulunan BJK'de bu topcular yirtinirken bizim daha 30 olmayan Feghouli ve saz arkadaslari sahaya yürüyor, üstelik oyundan cikarken surat yapiyor, zaman geciriyor, oynadiklarinda mücadelenin m'sini bile etmiyorlar.
Aynı mesajı 1000 kez atmaktan vazgeçelim.

Feghouli'nin koşmayan halinden daha fazla katkı yapan kaç kanat vardı ligde geçen sezon?

Kasimpasa etkili kanat oyunculariyla basarili oynadi simdiye kadar. Trezeguet olsun, Viudez olsun. Simdi öyle isimlere sahip degiller.

Transferleri neye göre yapiyorlar bilmiyorum ama Galatasaray'dan elde ettikleri paralar nereye gitmis onu bir aciklasalar.

Sahipli kulüp değil mi? Ciner cebine atsa kim ne diyebilir ki? Ayrıca şampiyonluk hamuruna hiçbir zaman sahip olamayacaklarını geçen yıl Kemal Özdeş'i kovup Denizli'yi getirerek ligde zor kalmalarından anlamışlardır zaten. Ligde kalsalar yeter de artar onlar için.

Geri
Üst Alt