⚽ SL 19/20 H:15 | Galatasaray 2-2 Ankaragücü | MS | 14 Aralık

14 macta 15 golümüz var. Bu kadar kisir baska bir sezon yasamis miydik simdiye kadar?

Gol istiyorum artik gol. Söyle rahat 3-4 tane atalim artik yeter be.

Geçen sene Alanya'yı 6-0, Ankaragücü'nü de 7-0 yenmiştik. İki maçta tatminkar bir futbol oynamamıştık aslında ama vurduğumuz girmişti. Bu sene üzerimizde nazar var sanki.

Geçen sene Alanya'yı 6-0, Ankaragücü'nü de 7-0 yenmiştik. İki maçta tatminkar bir futbol oynamamıştık aslında ama vurduğumuz girmişti. Bu sene üzerimizde nazar var sanki.

Gecen sene iyi degildik ve sansimiz yaver gidiyordu. Bu sene hem iyi degiliz hem de bayagi sanssiziz.

Dogrusunu doylemek gerekirse bizim futbolcular yatsinlar kalksinlar musleraya dua etsinler.muslera bu sene bizi bir cok macta farkli yenilgiden kurtardi.kazandiklari paranin yarisini muslera ya verseler ,musleranin hakkidir.bir baska gercegi soylemek gerekirse bizde muskera olmasa da normal bir kalecimiz olsa.mesela fenerin kalecidi veya trabzonun kalecisi bizim takim gecen sene sampiyon degilde 5.olurdu,bu seneyse kume dusme poyasinda olurdu.

Fatih hocamiza laf soylemeyin sakin.o bizi bu sene sampiyonlar liginde final oynatacak.tabi canim gercekte degil ama ruyasinda final oynatacak.ona inancimiz tamdir.bundan eminiz onun bir hayali var o bizi basaridan basariya kosturacaktir ruyasinda.

Nando
Sener Donk Marcao Emre
Nzonzi
Lemina Seri
Adem Falcao Ömer

Muslera
Sener Donk Marcao Emre
Lemina Seri
Jimmy Belhanda Ömer
Falcao​

Jimmy Durmaz'in yerine yazacak oyuncu bulamadim. Yunus ve Mor kendisinden fersah fersah daha kötü.

Muslera
Sener Donk Marcao Emre
Lemina Seri
Jimmy Belhanda Ömer
Falcao​

Jimmy Durmaz'in yerine yazacak oyuncu bulamadim. Yunus ve Mor kendisinden fersah fersah daha kötü.

Jimmy Belhanda Ömer 3lüsüne bakıyorum da bu kadar alakasız bir 3lü uzun zamandır olmamıştır. Kalite yerlerde.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Elenmeyeceksek Tuzla macini farkli kazanmak zorundayiz
Oncesinde psg maci var
Aradaki mac ankaragucu
Sanki diger ikisi cok onemliymis gibi hoca rotasyon falan yaparsa sasirmam

Ankara 3 mactir puan alamiyor
8 mactir galibiyeti yok
Biz hucum ozurlusu ve buna ragmen defansa donemeyen bir takimiz
Her tur sonuc olabilir

nando
Sener Emin Marcao Emre
Lemina Ömer Seri