Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
14 macta 15 golümüz var. Bu kadar kisir baska bir sezon yasamis miydik simdiye kadar?
Gol istiyorum artik gol. Söyle rahat 3-4 tane atalim artik yeter be.
Geçen sene Alanya'yı 6-0, Ankaragücü'nü de 7-0 yenmiştik. İki maçta tatminkar bir futbol oynamamıştık aslında ama vurduğumuz girmişti. Bu sene üzerimizde nazar var sanki.
Gecen sene iyi degildik ve sansimiz yaver gidiyordu. Bu sene hem iyi degiliz hem de bayagi sanssiziz.
Hoca zaten ayrı bir vaka. Iyice şirazesi kaymış.Evet bu sene ne oldu böyle. Fatih hoca bile çıkıyor 1-0'a yattık ne güzel iş yaptık falan minvalinde cümleler kuruyor. Aklımı kaçırıyorum sanki.
Muslera
Sener Donk Marcao Emre
Lemina Seri
Jimmy Belhanda Ömer
Falcao
Jimmy Durmaz'in yerine yazacak oyuncu bulamadim. Yunus ve Mor kendisinden fersah fersah daha kötü.
Bu kadrodan anca bu cikar maalesef. Terim sagolsun rezil etti kadroyu.Jimmy Belhanda Ömer 3lüsüne bakıyorum da bu kadar alakasız bir 3lü uzun zamandır olmamıştır. Kalite yerlerde.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çünkü bu sezonun modası son dk golleri, hocamız da belirtti bunun uzerine calisiyoruz abiGecen sene iyi degildik ve sansimiz yaver gidiyordu. Bu sene hem iyi degiliz hem de bayagi sanssiziz.
Çünkü bu sezonun modası son dk golleri, hocamız da belirtti bunun uzerine calisiyoruz abi![]()