⚽ SL 19/20 H:15 | Galatasaray 2-2 Ankaragücü | MS | 14 Aralık

hakem ya art niyetli yeni tetikçi yada cok acemi ,bilemedım cünkü daha önce duymadık bu herifi

çizgiye inip açtığımız ortalarda ceza sahasında 2'den fazla adamımız olmuyor.Bu sorunu nasıl çözeceğiz bilmiyorum.Çift forvette bile olmuyor

Maçı izlemiyorum. Bunun yerine 18+ videolariyla gecemi şenlendireyim demistim. Birkaç sayfa okuduktan sonra şu kanıya vardım ki...

Doğru yapmışım. Yeni yeni yıldızlarla tanıştım. Galiba videodan izlediğim 1e 1 maçlar Galatasarayin maçından daha heyecanlı

Olm siz ... lan sahada en iyi top oynayan adam belhanda ne anlatiyosunuz omere bak babele bak leminaya bak sizin toptan falan anladiginiz yok yemin ederim

Maci dikkatle izliyorum
Takimin aksayan yonleri cok iyi analiz edilmis
Buyuk imparatorumuz Terim hazretleri aksamaya neden olan oyunculari kadro disi birakip, eldeki oyuncu kadrosuna uygun bir taktik sistem belirlemis

Ne var ki siklet farki ve bazi oyuncularin Terim hoca hazretlerine gicik olduklarindan son sanslarini 27. kez kullanmamayi tercih etmesi nedeniyle son siradaki anakagucune henuz gol atamadik

Sistem ilk kez dogru Ama oyuncular Kotu

Mariano feghouli Belhanda nagatomo bunlara nasil sabrediyor anlamis degilim

belhanda naga mariano ve ömer bayram topçu mudur yada bu 4 ünü toplasan bir topçu olurlar mı oynayacağınız oyunun ta amk

Arap çetesi mahvet takımı.

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ömür törpüsü bir herif var sahada ya. Has güzel 3 mac forvet arkası oynadı sovmedi ulan her dakika ayrı bir küfür malzemesi yaratiyor

Küfürbaz ıslıklanınca içimin yağları eriyor.Senede 4 milyon al 3 metre yanındaki adama pas atmayı dahi becerme sonra da SEYİRCİ ıslıkladı.

Geri
Üst Alt