Furkan Yünlü
Tecrübeli Üye
- 23 Haziran 2017
- 6.146
- 4.969
- 373
Ne provakesi yeter yav her dakka bok atmaya çalışmayın su devrede belhandaya laf soyleyendir asil provake eden bi sey demiyoruz diye bokunu çıkardılar
Haklısın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne provakesi yeter yav her dakka bok atmaya çalışmayın su devrede belhandaya laf soyleyendir asil provake eden bi sey demiyoruz diye bokunu çıkardılar
Cikiyorum mac sonu gelecem zaten bu arkadaslara marianoyla babelle omer kutuguyle keyifli anlar diliyorumReyiz şu maçlık Kinghanda'yı sal derim
valla ne derseniz deyin takımı en leşi futbolcu müsvettesi ömer bayram sonrada orta yapmaktan ileriye çıkmaktan aciz sol ve sağ beklerimizdir
Evet, literally 2 defa milletin sülalesine küfrettiği için olabilir. Daha önce de belirttiğim gibi keşke çenesi yerine başka bir yerlerine olsaydı olan. Bu kadar nefret ettiğim başka bir Galatasaray futbolcusu olmadı.
Adamın yaptığı tek şey (ileri yönde) feg ile al-ver yapmak, bunun dışında da hafif bir eğimle yan tarafına pas atmak. Mc de oynasa amc de oynasa yaptığı tek şey bu. Bunu yapmak için 4 milyon almaya utanır insan.Ne 2 metresi yav ne diyon adamin önüne pas atiyo mariano topu birakip geri dönüyor, lemina topu ayagindan kaçırıyor suc bunun mu oluyor dikine oynadığı isabetli en az 10 pasi var digerlerini demiyorum bile
Ne 2 metresi yav ne diyon adamin önüne pas atiyo mariano topu birakip geri dönüyor, lemina topu ayagindan kaçırıyor suc bunun mu oluyor dikine oynadığı isabetli en az 10 pasi var digerlerini demiyorum bile
Sende +18 videoya takıldın galiba. Başka pozisyonlar izleyip belhandayı mı hayal edip gelip yazıyorsun. 5 topu öküz gibi rakibe atıp 5 pozisyon yiyor takım. Az akıllı olsalar yemiştik 3 tane. Forum ahalisine salak de bide gel mal mal belhanda itini savun. Sana kalsa şimdi terim de mükemmeldir.Forma numarasina sokayim numarayla top mu oynaniyo adam mc oynuyo pasi top kapmasi her seyi yapti kafanizda neler kurup izliyonuz maci git messiyi izle 10 numara görmek icin
Yuhlanacak ilk isim Belhanda mı bu maç? Oyunu başka kurmaya g yiyen var mı takımda? Sol bekin, pembe saçlı gay topçun ne yapıyor sahada.