⚽ SL 19/20 H:15 | Galatasaray 2-2 Ankaragücü | MS | 14 Aralık

10 kişi takıma 2 dakikada yediğin 2 gol ile berabere kalıyorsun. Herşey için teşekkürler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Abv 10 kişi kalan lig sonuncusuna 2-0 dan puan vermek ancak sizin becereceğiniz bir işti.Marcao senin ayriyeten abv!

makastı, neşterdi derken ameliyat masasında kaldık iyi mi. şu maça kadar şampiyon oluruz umudum vardı ama cidden çok kötü bir sezon. bu kadar aciz değildi bu takım.

10 kişilik ankaragücünden kendi evinde 89. dakikada 2-0 önde olup maçı alamıyorsanız alayınız çektirin gidin , alayınız!!

10 kişilik ankaragücünden kendi evinde 89. dakikada 2-0 önde olup maçı alamıyorsanız alayınız çektirin gidin , alayınız!!

imparator yüce insan fatih terim yarın da seri'yi kadro dışı bırakır maçın sorumlusu o çünkü!!!

Topu üzerimize yapıştırıp sabaha kadar sahada yürüyebiliriz bundan sonra, hiçbir sorun yok. :tbr:

1576350196318.png

Çok sabrettim ama oyuna selçuk girince bitti herşey benim için yazıklar olsun başta fatih terim olmak üzere hepinize artık cağa ayak uydurmuş hoca ve futbolcuların acil gelmesi bu ruhsuz beceriksizlerin acil gitmesi lazım

Giydiğiniz ayakkabılar bi .. Ulan günün haftanın içine ettiniz oynayacağınız topa haram zıkkım olsun aldığınız paralar...

Moderatör tarafında düzenlendi:
ulan bu selçuk denen leş takıma ne kattı hala selçuk hala selçuk yazıklar olsun al selçuğunu belhandanı nagatomonu babelini marianonu defol ulan artık hoca defollll ligi bitirdin lan ilk yar daha transfer istiyor musun he defoll

Geri
Üst Alt