⚽ SL 19/20 H:15 | Galatasaray 2-2 Ankaragücü | MS | 14 Aralık

------Muslera-----
Şener---Donk---Marcao---Emre--
-----Lemina-----Seri-----
Babel---Feghouli----Ömer---
-------Falcao-----

eğer iyileştilerse babel,feghouli,seri 3lüsüyle çıkalım. Ama hoca yine bi şekilde belhandayı oynatır bu maç. Antreman günlüğüde atmadılar ki daha ona göre yorumlasak

Nando
Sener Emin Marcao Emre
Donk
Lemina Ömer
Jimmy Falcao Babel

böyle olmali

babel hazir degilse Seri ortaya, Ömer sola

Donk Nzonzi Mariano Nagatomo gibi yavaş, ağır ve yaşlı topçuları görmek istemiyorum artık

Süper Lig Cemil Usta Sezonunun 15. haftasında Galatasaray’a konuk olacak takımımız, bu karşılaşmanın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti.

Beştepe Tesislerinde Teknik Direktörümüz Mustafa Kaplan yönetiminde antrenmana aerobik koşu ile başlayan takımımız, yapılan dinamik ısınmanın ardından 5’e 2 oyun oynadı.

Maça bizim gibi hazırlanarak bizi kendi silahımızla mı vurmayı planlıyorlar nedir.. Yalnız pasta kesmeyi unutmuşlar. @Murat Saylak

Ankaragücü'nün web sitesine girip, idman raporunu okumak. Müthiş. Ankaragücü'nün web sitesi olduğunu öğrenmiş olduk.
Rakibi Terim'den daha iyi bilen bir ASLAN varsa o da @Ozan Puki 'dir. Terim maca hazirlamadan sadece bir 11 dizecek, cikin oynayin diyecek.

Ankaragücü'nün web sitesine girip, idman raporunu okumak. Müthiş. Ankaragücü'nün web sitesi olduğunu öğrenmiş olduk.

Onu okumaya girmedim Ahmet de Bu aralar özellikle idman raporlarını okuyorum takımların, görünce bir bakayım dedim, bu beşe iki meselesine kafayı taktım ve idman raporları artık ilgimi çeken bir konuya dönüştü. Neyse duran top, atak organizasyonu v.s filan çalışsalar yenebilirlerdi artık rahatım iyi ki girip bakmışım.

------Muslera-----
Şener---Donk---Marcao---Emre--
-----Lemina-----Seri-----
Babel---Feghouli----Ömer---
-------Falcao-----

eğer iyileştilerse babel,feghouli,seri 3lüsüyle çıkalım. Ama hoca yine bi şekilde belhandayı oynatır bu maç. Antreman günlüğüde atmadılar ki daha ona göre yorumlasak
Babel daha geçen gün maçtan önce ABD'ye gitmiş. 2 gün sonra maça mı çıkar?

Geri
Üst Alt