- 25 Ocak 2010
- 53.193
- 38.689
- 3.763
A spor'da alttan alttan terim'in istifasi konusulmaya baslandi. Lig sonuncusunu içerde yenemiyorsan ocak mocak diyerek sıyrılamazsın gibi bir sey söyledi serkan k.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hakliA spor'da alttan alttan terim'in istifasi konusulmaya baslandi. Lig sonuncusunu içerde yenemiyorsan ocak mocak diyerek sıyrılamazsın gibi bir sey söyledi serkan k.
Sol bek daha ne yapsın kardes, belhandsnin yapması gereken asisti de o yapsın belhandaay kufretmeyelimYuhlanacak ilk isim Belhanda mı bu maç? Oyunu başka kurmaya g yiyen var mı takımda? Sol bekin, pembe saçlı gay topçun ne yapıyor sahada.
Cok haklisiniz sn murlak effendiNagatomo hangi akla hizmet şu maça 11 başlar?
PCT-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Pilavı da elleriyle yiyorlarmış ıykPislik arap değil mi işte burnunu karıştırıyor
hoca sürünen Galatasaray değil o formaya layik olmayanlarŞu sürüngensaray durumundan kurtulmalıyız herkes yerde
Yaz da görelim o zaman icinden mi laf söylüyorsun? Zihninden gecenleri bilemem... Kimi kiskirtiyorum? Ben hep boyleydim zaten kimseyi kiskirtma niyetim yok hepiniz zaten karsisindasiniz nefes alsa suc sizin icin kışkırtmaymis...Benim onlara hatta neredeyse tüm takıma laf söylemediğimi nerden biliyosun? Kışkırtıcı biçimde gelmiş Belhanda savunuculuğu yapıyorsun, yapma diyorum.
Hocayı biraz tanıyorsam belhanda ile devam eder ikinci yarıya
Daha yüksek sesle FATİH TERİM İSTİFA!