⚽ SL 19/20 H:15 | Galatasaray 2-2 Ankaragücü | MS | 14 Aralık

Penaltiyi yedik bizimkiler altina sicmaya basladi bu ne bicim takim yaw.

maxresdefault.jpg

Haftalardır hocadan önce oyuncularda sorun olduğunu düşünüyordum ama 2 haftada 3 defa hem de her seferinde aynı rezil oyunu gördüğü halde hala Selçuğu oyuna alan hoca, hoca falan değildir. Artık istifa diyenlere sonuna kadar katılıyorum. Bu oyuncular kazanılacak idare edilecek oyuncular falan değil. Geçen sene de aynısını Sinan için yapıyordu ki tüm taraftarlar ondan hiç bir nane olmayacağını görüyordu. Şu anda da Selçuk için onun futbolu pardon yıllar önce futbolun Selçuğu bıraktığını görmeyecek kadar körse hocalık falan yapmasın. Hala ben ne dersem o var bir bildiğim havasından vazgeçemiyor ki görünen o ki geçemeyecek de.

Daha 19 maç var. 15 haftalık rezillik bitti. Bu rezilliğin zirvesi ne acaba? Daha kötüsü ne olabilir ki?
Haftaya nasıl bir rezillik göreceğiz?
Bu takım düşebilir ciddi ciddi.

skor üretemez skoru koruyamaz defans hattı evlere şenlik orta sahada selçuk ilerde babel kafasına göre ulan haftanın 7 günü ne çalışıyor bu takım hoca

Allah rızası için, ligin dibine demir atmış Ankaragücü kadar, Tuzla kadar değeri yok mu kadronun bi saçmalamayın gözünüzü seveyim ya.
Kağıt üstünde değeri var ama sadece okadar tamamıyla bitik takım bütün transferl yanlış onun dışında mevcut oyuncular bitik
İsimle oyun olsaydı sampiyonolurduk

Selcuk Muslera Donk beraber röportaj veriyorlar

10 kişi ankaragücü son 10 dk nasıl hücum yapılır ders verdi. Bizim 90 dkda yapamadığımızı adamlar 10 dkda yaptı İSTİFAAAAA
Mac 2-0 olduktan sonra taylani geriye belhandayi ileriye atmalıydi terim. Bu mac terime 2 yazarsa pozisyonlari degerlendiremeyen babele ve nagatomoya 4 yazar renktas. Falcao gorece gol pozisyonuna giremedi ama 2 gollük sutu cekti biri ofsaytti oncesinde diğeri korner oldu. Kafa vurusunu belki koseye atabilirdi ama olan oldu. Fegh mesela gol atti sansa bala ama adam kenarda oynamasi gerekirken her dakika iceriye geliyor sag taraftan hucum edecez sadece mariano var onunde dev bi bosluk bizden kimse yok, sol tarafa bakiyosun nagatomo ve omer 2 tane karadelik. Zaten top ortaya sıkışıyor oradan ilerleyemiyoruz. Penalti olmasa belki de yenilecektik o derece kisir kaldik. Artık 3 puan yazdigimiz maclarda bile maci veriyoruz 2 gol farkla hem de 10 kisilik ligin en kötü denilebilecek takimina... Fatih hoca olmasa simdiye kadar 2 td değiştirmiştik

Selçuk İnan: "Taraftara söz veriyoruz. Galatasaray'ı layık olduğu yerlere taşıyacağız."

sen tasima

yemin ediyorum daha 9 hafta önce söylemiştim.bu takımdan ve terimden hiç kimseye hayır gelmeyeceğini,bunların ruhsuz adi zavallı insanlar olduğunu.terimin bunamış akli dengesini yitirmiş bir ihtiyar olduğunu.terimin takımın başındayken hiç bir büyük maçı kazanamayacağını,bu terimin statda ve sosyal medya da sert bir şekilde protesto edililip tazminat almadan istifa etttirilmesi gerektiğini, ama lafımı 9 hafta boyunca hiç kimse dinlemedi malesef.daha bugun başladı taraftarlarımız protesto ve hakaretlere ama gelin görün ki iş işten çoktan geçti.elimizde ne lig, ne kupa ne de avrupa kaldı .bundan sonra anteple ,denizliyle 10.luk mücadelesi veririz artık.

Benim için bu sene lig bitmiştir.Topunuzun allah belasını versin.Beinide kapattıracağım.

Geri
Üst Alt