⚽ SL 19/20 H:15 | Galatasaray 2-2 Ankaragücü | MS | 14 Aralık

Maca 15 - 45
55 - 94 arasi baktim fakat 55 94 arasini full sessiz ve verimsiz izledim. Inanin Ankara'nin kirmizi kart gordugunu bilmiyordum. Simdi daha da kinlendim.

Bak geçtim Şampiyonlar Ligini, orası bizi çok aşar.
Ligdeki büyük takımları da geçtim.
Ya rakibin Ankaragücü, sosyal medyada "yedek forması olmadığı 2.yarıya ıslak formayla çıkan takım" diye paylaşılan
Rakibin Ankaragücü ligde 9 gol atmış son sıradaki takım
Rakibin Ankaragücü ve evindesin
Rakibin Ankaragücü ve forveti kırmızı yemiş 10 kişi
Rakibin Ankaragücü ve 2-0'dan son 8 dakikada maçı veriyorsun.
Daha bunun üstüne ne konuşulur ki

ELxSCCYWkAYC2Of
Öbürü de selçuk bunlar takımın orta sahasi.

Ohaaaaaa şoktayım 2 2 mi. Bende mekana geldim içip galibiyeti kutluyorum öylesine bi gireyim dediydim foruma girmez olaydım

diagneyi cikarip donku koyuyordu, simdi falcaoyu cikarip orta saha aliyor ve yine babeli forvete yolluyor. selcugu alacagina taylani alacaksin. ömeri ortaya cekecen yanina. solda belhanda bedevisi olacak, ortada bir halt yapmiyor. sag tarafa jimmy durmazi koy. kel hain oynasa da olur oynamasa da. forvette babel degil adem olacak. kepaze oyun ve kepaze degisikliklerle yine maci hak etmedin. 3.kez öne gectigin maci verdin.

Yazık ya sabote edenler varmis.
Yediğimiz gölün sorumlusu yaninds gecen adamı izleyen belhanda, çalım yiyen aptal emre.
Kim nerede sabote etti marcaonun penaltisini diyorsanız zeksizin onden gideni zaten. Gücü anca seriye yeter en fazla onu kadro dışı bhiakir tüm soruları çözmüş olrz

Istifa edene soverim
Herkes kaldin yerinde
Sene sonu yallah nereye giderseniz gidin

JJ | MP

Şu maç 2-0 bitse ki normalde maçın hakkı 5-0 filandı 2.yarı gayet iyi oynadık yok rakip 15 dk eksik oynamış yok lig sonuncusu imiş onlar işin magazin kısmı.bu maçın bu skorla bitmesi tamamen futbolun doğası... Bir de Alanya maçındaki hak etmeden aldığımız maçın iadesi.
O gün çok eleştirdik fatih hocayı ama bugün ki oyundan ötürü eleştirmek öfke kontrolsüzlüğü olur.
Bilhassa ikinci yarı özlenen beklenen olmasa da kriz içinde bir takım için gayet yeterli bir oyun oynadık. Marcao gerizekalısı 35 metreden gelen ortada rakibine sarılınca eldeki maç riske girdi. Sonrası dediğim gibi her takımın başına gelebilen kötü bir şaka gibiydi.
Bir türlü kara bulutları dağıtamıyoruz Tuzla yenilgisi bu maç gereksiz yere malzeme veriyoruz kuşlara en çok koyan bu

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yazık, basın toplantısında vurmuş mu neşteri bizim ocakcı hoca

Arkadaşlar neden üzülüyorsunuz ? Sanki bu maçı almış olsak gelecekler maçlar için ümidiniz falan mı vardı ?
Allah aşkına takım artık kan değişikliği istiyor. Binbir türlü nane denendi hiç birisi artık olumlu yansımıyor.
Sahada sürekli birbirinin kopyası kağnı hızında oyun. Pozisyon üretemeyen bir takım ve şansa attığı golünde üstüne yatamayan 10 dakika dişini sıkamayan bir takım.
Ben sadece böyle öne geçip berabere bitirdiğimiz 3 tane maç hatırlıyorum.

Dolayısıyla zaten bu maç berabere bitmese bile bu takımdan hiç birşey olmayacaktı. Hoca değişikliği falanda yaramaz bu takıma. Bu seneyi 8. bitirdiğimiz o kanser sezon gibi takip edeceğiz yapacak bişey yok.

Geri
Üst Alt