⚽ SL 19/20 H:15 | Galatasaray 2-2 Ankaragücü | MS | 14 Aralık

Ah ah, bu maçın kaybı azalmış gibi görünse de kazanmış olsak şu an rakiplerin tüm algısını, huzurunu bozmuş arkamıza yaslanmış keyif yapıyor olabilirdik. Ciddi anlamda yıkılacaklardı bu haftadan sonra.

Hocam 2-0'dan 10 kişiye puan veriyorsa bir bildiği vardır. Cumartesi akşamı yaptığı mind games'lerle 1 puan daha kapattı farkı zirveyle.

Kamuya açık alanlarda, en yakın arkadaşlarıma dahi bu yakınlığı gösteremedim.

IMG_20191215_192644.jpeg

içerde herkesin yeneceği takımdan 1 puan alıp "hehehe kuşlar yenildi bu haftayı karlı kapattık"

demek nasıl bir kafa ya

içerde malatya dışarda sivas maçlarından 2 puandan fazla alabileceğiz sanki

Rakiplerin puan kayıpları ışığında, bizim Ankaragücü gibi bir takıma kaybettiğimiz 2 puanın önemi daha çok öne çıktı.

Büyük bir fırsatı teptik.

Diğer yandan sene başından beri aynı görüşü devam ettiriyorum. Rakiplerimizin kadrosu çok kötü. Toparladığımız anda, liderliği ele geçiririz.

2-2 olduğunda yeterince üzülmemişim kazansak şampiyonluk yolunda çok büyük bi adım atmış olacaktık

Gecen sezon icerde 13 galibiyet 4 beraberlikle 8 pts birakmistik.Bu sezon icerde 3 beraberlik 1 maglubiyet ile simdiden 9 pts biraktik.Daha da birakiriz.Ustune deplasmanda da ekstra puan alacagimizi sanmiyorum.

Tamam ts,fb ve bjk yenildi ama oynadigimiz rakibe gore en keriz puani biz verdik.

Gecen sezon icerde 13 galibiyet 4 beraberlikle 8 pts birakmistik.Bu sezon icerde 3 beraberlik 1 maglubiyet ile simdiden 9 pts biraktik.Daha da birakiriz.Ustune deplasmanda da ekstra puan alacagimizi sanmiyorum.

Tamam ts,fb ve bjk yenildi ama oynadigimiz rakibe gore en keriz puani biz verdik.
Maliz ondan

Geri
Üst Alt