stoperlerin agir oldugunu, beklerin öndeki adamlardan defansif katki alamadigini tespit etmis. gustavo ve emreli merkezin top kaybetmeye meyilli oldugunu tespit etmis ve oyun planini ona göre sekillendirmis. cofie ve kone daha erken girse mac stressiz bir sekilde 3-4 olurdu, golü de yemezlerdi ama psikolojik esigi simdilik atlatmis olmalari iyi bir sey. sahayi daha iyi parselleyen takim kazandi.
Bizim topcular parsellemesin anlamını biliyorlar midir

Aly Koach görgüsüzü hocamız hakkında bir şey dedi kaçırdım.

Ne dedi yakalayan var mı?

Aly Koach görgüsüzü hocamız hakkında bir şey dedi kaçırdım.

Ne dedi yakalayan var mı?

Hoca en çok korunan adammış ülke basınında alişe göre, yakında bu konu da bir şeyler açıklayacağız dedi. Resmen kovulmasını bekliyor. Hocayı çiğ çiğ yedirecekler basına, haftaya maçlar sakat zaten ortalık karışır.

@Murat Saylak Bu Kruse nedir böyle ayakta duramıyor iki adım ötede ki topa koşamıyor kötünün de kötüsü.
Babel'in Alman versiyonu diyebilirim. Tam öküz ikisi de. Hareket edemiyorlar. Sutlari cok kötü. Cin, Japonya, Katar gibi ülkelerde top oynayabilir bunlar artik. Hareket alani bu kadar kisitli ve hantal oyuncularla modern futbol oynaman imkansiz.

Babel'in Alman versiyonu diyebilirim. Tam öküz ikisi de. Hareket edemiyorlar. Sutlari cok kötü. Cin, Japonya, Katar gibi ülkelerde top oynayabilir bunlar artik. Hareket alani bu kadar kisitli ve hantal oyuncularla modern futbol oynaman imkansiz.
Jese skedika hakkiında düşüncelerin neler murho

Eskisehir'in topcusu sanirim. Onyekuru'muz vardi iste. Simdi Eskisehir'in kanat oyuncusu kadar adamimiz yok :(
Yok yani sağ kanata alalım diyorum ucuza bisey kaybetmeyiz. Bende fazla izlemedim eskişehirli arkadaşlar övüyor bunu. Sezon sonu sözleşmesi bitiyor bilmiyorum. Onyekuru ile hemşeri mi acep

Ama Babel'e 3 yıllık sözleşmeyi önerdik. Abi hala aklım almıyor neyi baz alarak 32 yaşında adama 7-8 milyonu garanti para olarak önerirsin. Yap 1+1 performansa dayalı, gelmezse gelmesin.

Yok yani sağ kanata alalım diyorum ucuza bisey kaybetmeyiz. Bende fazla izlemedim eskişehirli arkadaşlar övüyor bunu. Sezon sonu sözleşmesi bitiyor bilmiyorum. Onyekuru ile hemşeri mi acep
Eskisehir 60 bin euroya almis görünüyor. Nijeraliymis bu da. Ben izlemedigim icin bir sey diyemem ama klasik hizli kanat oyuncusu, bizim ligde is yapabilecek zeka ve yetenegi vardir.

Ama Babel'e 3 yıllık sözleşmeyi önerdik. Abi hala aklım almıyor neyi baz alarak 32 yaşında adama 7-8 milyonu garanti para olarak önerirsin. Yap 1+1 performansa dayalı, gelmezse gelmesin.
Sivasspor bile Robinho'yu 2 sene önce aldiginda öyle kontrat yapmadi adama. Kariyer olarak Robinho kim, Babel kim yani bir de böyle düsün.

Eskisehir 60 bin euroya almis görünüyor. Nijeraliymis bu da. Ben izlemedigim icin bir sey diyemem ama klasik hizli kanat oyuncusu, bizim ligde is yapabilecek zeka ve yetenegi vardir.
Gol atabiliyor en azından. Rodrigezinde beyni yok ama ise yaradı bizde. Her 2 kanadimizda hızlı olsun. Yavasliktan gına geldi

Sivasspor bile Robinho'yu 2 sene önce aldiginda öyle kontrat yapmadi adama. Kariyer olarak Robinho kim, Babel kim yani bir de böyle düsün.
Bunu diyorum işte, hangi parayı kime veriyoruz kimse de sorgulamıyor mu bunu kulüp içinde? Bir tek biz mi görüyoruz?

Tipik ersun takımı bu sefer ikinci yariyi da göremedi. Ulan bu kaçıncı fırsat fenerin önüne geçmek için be bi geçsek patlayacak lar balonları kaçıncı fırsatı tepiyoruz çıldırasım geliyor bazen.

Geri
Üst Alt