Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
- 1 Eylül 2012
- 82.660
- 11.494
- 2.088
3 hocada birbirini kurtarıyor resmen inanılmaz bir sezon oluyor 65-66 p bile şampiyon yapabilir.
Böyle giderse net öyle olacak zaten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 hocada birbirini kurtarıyor resmen inanılmaz bir sezon oluyor 65-66 p bile şampiyon yapabilir.
Berabere bitti bile
Sinirda olan fasli dun sarı yese cezali duruma düşecekti, görseydi mesela kupa macinda mi cekecekti cezayi yoksa lig macinda miFarketmez, direkt kırmızı kartı Türkiye Kupası'nda çekemiyor. Ki o dişlerini sıka sıka şerefsizce müdahelenin hakkı en az 4 maç olmalı ama 2'yle geçiştirirler büyük ihtimal.
Kimi tutuyonBöyle giderse net öyle olacak zaten
Fenerli adam feneri tutarKimi tutuyon
Sana sormadim farkindaysanFenerli adam feneri tutar
Sinirda olan fasli dun sarı yese cezali duruma düşecekti, görseydi mesela kupa macinda mi cekecekti cezayi yoksa lig macinda mi
Kimi tutuyon
Sinirda olan fasli dun sarı yese cezali duruma düşecekti, görseydi mesela kupa macinda mi cekecekti cezayi yoksa lig macinda mi
Büyük avantaj olur Fb'nin kaybedeceği her bir puan bu maçta,ama sanmıyorum
Karakterli topcu iste, kart gormedi çünkü tuzla macini kazanmak istiyor
Ersun daha önce göreve geldiginde bi bizi 2-0 maglup etmisti derbi de onun disinda Gecen sezon veya bu sezon galibiyeti yok kadikoy de
Bu yuzden beraberlik diye düsünüyorum bakalim
Sari gorseydi de Tuzla macinda oynuyordu olm.Karakterli topcu iste, kart gormedi çünkü tuzla macini kazanmak istiyor![]()