Fenerin kanatları kağnı gibi olacak ve hakem Cücü bu maç net beraberlik

Benim icin alttaki verinin bitmesi sampiyonluk yarisindan daha onemli. Itlerin yenilmesini istiyorum. Bjk de sampiyon oluyorsa olsun ne yapayim.Bjk mi yeniyor ts mi artik birisi yensin sunlari.

Fenerbahçe, ezeli rakiplerine karşı Kadıköy'de kaybetmiyor.

🔵 Trabzonspor'a karşı 28 maç (15G - 13B)
🔵 Galatasaray'a karşı 23 maç (15G - (8B)
🔵 Beşiktaş'a karşı 17 maç (10G - 7B)

Benim icin alttaki verinin bitmesi sampiyonluk yarisindan daha onemli. Itlerin yenilmesini istiyorum. Bjk de sampiyon oluyorsa olsun ne yapayim.Bjk mi yeniyor ts mi artik birisi yensin sunlari.

Fenerbahçe, ezeli rakiplerine karşı Kadıköy'de kaybetmiyor.

Trabzonspor'a karşı 28 maç (15G - 13B)
Galatasaray'a karşı 23 maç (15G - (8B)
Beşiktaş'a karşı 17 maç (10G - 7B)
2023 de galibiz icini ferah tut

Karı profesörü ve yalı çocuğu için ölüm kalım maçı kazanmaları için herşeyi yaparlar hakem Fırat olsaydı çok kan akardı bu maçta

bjkyi kazandirtmazlar, berberlik ya da fb alir
Temenni soyle bol kirmizi ceza falan olsun

Berabere kalsın ki her iki takımdan biri öne çıkmasın.
İki hocadan biri güven tazelemiş olmasın.
Diken üstünde oturmaya devam etsinler.

Bu rezil futbol da emeği olan herkese Lanet Gelsin!

Kazandıkları paradan hayır görmesinler!

Abdullah Avci hangi büyük maci kazanmis? Fatih Terim'in 2 senedir Fener'e yenilmekten korktugu gibi o da yine dandik bir formatta oynatir.

Ersun ise Kadiköy faktörüne güvenip kagni gibi bir takim cikaracaktir. Ilk golü atan yenilmez. El freni Ljajic yedek olsa daha iyi.

0.07'de ve 0.30'daki on direkte kafayla arkaya asirma sonucu 1 milyon tane golleri vardir bunlarin. Biz bir tek Riykerinkli Vodafone derbisinde atmistik. Bu sezon kornerlerde rezaletiz zaten.

Fener'in en az 2 farkli alacagini dusunuyorum.

Hiç bir sonuç işimize yaramıyor...
Kadıköy mağlubiyet görsün o yüzden BJK kazansın...

Bjk kazansın cidden. Şampiyon da olsunlar hatta. Burada derbiyi kazanıyorlarsa zaten şampiyonluğu da haketmiş demektir.

Geri
Üst Alt