Güle oynaya şampiyon olacağımız muhtemelen uzun yıllar lige ambargo koymamızı sağlayacak bir sezonun içine ettiler yazıklar olsun. İnş olaylar olurda maç yarıda kalır tff zora düşer skor umrumda değil. Ama fener iç sahada kaybetsinde istiyor bir yanım.

Emre'nin sakatlığı kötü olmuş fb için Atiba-Elneny'e karşı top yapamaz Gustavo-Ozan ikilisi
Avcı'nın yerinde olsam Diaby yerine Adem'i koyardım ne kadar formsuz olsa da teknik topçu Burak'ı Serdar ve Jailson'un arkasına kaçırabilecek tek isim kadrodaki.

Kadroları yeni gördüm. Stoper Jailson arkaya atılan tüm toplar tehlikeli olur ama Avcı da o topları atacak tek oyuncu Llajic'i kenarda oturtarak restine rest demiş. İki teknik adam da maçı 0-0'a bağlamak için her şeyi yapmış, hakem de Cüneyt. Büyük bireysel hata olmazsa gol sesi çıkmaz gibi bu maçtan.

Fener'in hamle gücü zayif. Kadrosu yama oyuncularla dolu. Avci eksigi olmadigi halde bu maci alamazsa yuh derim. Terim de gerci bitik Besiktas'a yenilmisti. N'Koudou ve Boyd oynasa en azindan kanatlarda hizli adamlar olurdu. Lens ve Caner epey hantal kalir. Sadece orta yapsin diye oynayan Caner angutu kesin kirmizi kart görür.

Fener'in hamle gücü zayif. Kadrosu yama oyuncularla dolu. Avci eksigi olmadigi halde bu maci alamazsa yuh derim. Terim de gerci bitik Besiktas'a yenilmisti. N'Koudou ve Boyd oynasa en azindan kanatlarda hizli adamlar olurdu. Lens ve Caner epey hantal kalir. Sadece orta yapsin diye oynayan Caner angutu kesin kirmizi kart görür.

60'a kadar 0-0 giderse 60'tan sonra alır Nkudu'yu falan

Seneye tam bu ligin haftasinda sampiyon oluruz
Bu ikiside ne boklari varsa yesinler, zaten ikisindende bir halt olmaz...

Beşiktaş alırsa maçı şampiyonluk havasına girer. Ulan ligin bu haftasında kim bu durumu düşünebilirdi.

fb-bjk maçları bizim fb ile yaptığımız gibi mıy mıy gibi değilde genelde tempolu futbol oynanarak geçer ama bu maçta çirkeflik, sık sık oyun durma ve kartlar havada uçuşuyor diyorum

fb-bjk maçları bizim fb ile yaptığımız gibi mıy mıy gibi değilde genelde tempolu futbol oynanarak geçer ama bu maçta çirkeflik, sık sık oyun durma ve kartlar havada uçuşuyor diyorum
cücü varsa o mac beraberlige baglanir normal sartlarda

tam dir dengetör

Geri
Üst Alt