Lensle maça başlamak selcukla maça başlamak demektir ben yenilmek istiyorum buyrun sıyırdım demektir

Fener'in en büyük artısı takım olarak bütünleşmiş ve daha hırslı olmaları. Onun dışında oyun olarak çok da bir halt oynamıyorlar.

Adamlar toplam 180dk bile oynamayan Sadık'a jest yaptılar. Bizim defansın bel kemiği sezonu kapattı sanki hiçbir şey olmamış gibi. Bir kişi bile geçmiş olsun twiti atmamıştır Luyindama için.

Beşiktaş şu haliyle kazanmayı bırak puanı zor alır orta saha Fenerde anca Altay hata yaparsa puan alır

Fenerli arkadaşıma yazdım az önce bizde Muslera sizde hakemler olmasa bu sezon biz 14 siz 13.siradaydik diye

Fb ilk dakikalarda aşırı bastırdı ve pili bitti. Golün ilk yarıda gelmesi çok iyi oldu Bjk adına. Rebocho'nun çıkıp Caner'in sol beke geçmesi, Nkodou'nun da oyuna girmesi lazım.

Fener'in en büyük artısı takım olarak bütünleşmiş ve daha hırslı olmaları. Onun dışında oyun olarak çok da bir halt oynamıyorlar.

Adamlar toplam 180dk bile oynamayan Sadık'a jest yaptılar. Bizim defansın bel kemiği sezonu kapattı sanki hiçbir şey olmamış gibi. Bir kişi bile geçmiş olsun twiti atmamıştır Luyindama için.

Buna bende dikkat ettim fenerde arkadaşlık iyi düzeyde belli. Bizde Luyindamayı takan bile olmadı,karaktersiz oyuncu topluluğu var bizde

Geri
Üst Alt