Fenerbahçe evinde kesinlikle iyi ama haftaya rizeye yenilirler.Ersun yanalın oynattığı oyunun deplasmanda karşılığı yok.

Bunların içerde derbilerde yaptığı tek şey hakemi baskı altına almak. Bir kornerde bile baskı altına aldılar köpek gibi saldırdılar cüneytin üzerine. Beşiktaşta Vidanın penaltıya itiraz eden bile yoktu. Aynı olay bizdede var ne hakemi baskı altına almak var ne hırs

Valla bu sene dövünmeyecem yeteri kadar dişimi sıktım sağlığıma yazık. Bu saatten sonra bir gram umudum yok bu boktan futbolla şampiyon olacaksak olmayalim bi zahmet. Şu şunu yapıyor şu kollaniyor buna yardim ediyolar falan da demeyecem. İyi veya kötü oynuyorlar bu ayrı bi mevzu ama herifler köpek gibi istiyorlar şampiyonluğu. Muriqi ye bok atıyoruz bu sadece bu herifi alsak her şey çok farklı olurdu. Salak taraftarımız yine yildiz olsun boktan olsun derdine düştü ve sosyal medyanin gazıyla yönetime falcaoyu aldırdı. Vedat bizi isterken hemde. Ben bizim taraftar kadar mal bi güruh görmedim. Tiksindim bu sene yemin ederim.

Maçı cücü vermeden önce apo verdi saçma sapan kadro ve sürekli geride bekleyerek taktik yapacam derken tecevuze ugradi

bi bok olmaz fb kompleksi seni esir almış gibi görünüor
Yav takımda Muriç gibi forvet mi var? Gustavo gibi ön libero mu var? Takım olarak iyi oynuyorlar, istekli oynuyorlar. Bir de hakemleri de 12. oyuncu olarak eklemişler sen başarılı olamazlar diyorsun. Kim şampiyon olacak biz mi :D

Forum olarak Fenerbahçe’yi şampiyon ilan ettik mi!

Cidden bunların kadıköyde puan kaybedeceğini mi düşünüyorsun? Deplasmanda zaten kolay maçları kaldı mesela rize maçında banko kazanacaklar.

fner takımın 2019 yılında istanbul dışında tek galibiyeti var evet yanlış okumadın 2019 yılında yani 12 ayda 1 galibiyet.

Yav takımda Muriç gibi forvet mi var? Gustavo gibi ön libero mu var? Takım olarak iyi oynuyorlar, istekli oynuyorlar. Bir de hakemleri de 12. oyuncu olarak eklemişler sen başarılı olamazlar diyorsun. Kim şampiyon olacak biz mi :D
biz hayatta olamayız da bunlar da olamaz
takım olarak iyi oynadıkları falan yok bugün aponun korkaklığı + cücünün ittirmesi + kariusun kolsuzluğu yüzünden bunlar iyi oynadı gibi gelmiş sana

Fenerde mücadele etmeyen tek adam yoktu, güzelleme yapma derdinde değilim fakat durum bu. Hakemi de derbilerde ev sahibi takım ne kadar etki altına alırsa o kadar aldılar kısacası hakeme bağlamak anlamsız. Biz toparlarsak biraz mücadeleci olursak bireysel olarak daha iyiyiz yenileceğimizi sanmıyorum. Arapları ve bekleri şutlamadan olmaz tabi bu durum.

Geri
Üst Alt