- 12 Temmuz 2009
- 60.774
- 24.135
- 2.968
muazzam olur hemen 5 milyon euro senelik 3 milyon imzalayalimAntalya'nın sol bekinde Tarık diye bir çocuk vardı, Japon'un yerine nasıl olur?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
muazzam olur hemen 5 milyon euro senelik 3 milyon imzalayalimAntalya'nın sol bekinde Tarık diye bir çocuk vardı, Japon'un yerine nasıl olur?
Yakışır kocakafaya. Adamın harman olduğu yerde olmalı en ''Adam''...Bayrampaşaspor
gödd olmaktan dolayi son derece mutluyum iyi oynadik hakli bir galibiyet aldik takimi ve hocayi kutluyorum. bu takımda kimlerin oynayıp kimlerin oynayamayacgini birkez daha gördük ikinci yariya umutla bakmamizi sagladi bu mac.yeterli olurmu bilemem zira cok sacma sapan puanlar kaybettik.ve bu sene rakip sadece basaksehir değilyeniliriz
Bugün her antalyalının başında iki üç kişilik pres vardı. Her an her saniye Antalyayı baskılayıp oynatmadık. Antalyanın kale önü kutusunu da çok iyi kullandık, Savunma arkası topları da iyi attık sprinter oyuncu olsa daha da farklı skor olabilirdi enfes ve leziz oyun devrenin son haftasında sonunda geldi.
İkinci yarı zemin ağırlaştığı için ve skordan ötürü bir tık daha rölanti takıldık ama sonuç ve oyun muazzamdı. 4-4-1-1 gibi bir şey oynadık sanırım. Lemina,Ömer Falcao ve Antalyalı maçın en öne çıkanları. Şimdi bu oyuna yoğunlaşıp transferlerle ekibimizi güçlendirmenin zamanı.
Antalya'nin gol beklentisi 0.02 gibi birseydi ilk yarinin sonunda. Macin ilk saniyesinde daha Mariano topu rezil etti ve sonrasinda Antalya pozisyon buldu ama iyi toparladik. Maca 1-0 geride baslasaydik muhtemelen yine kaos futboluna dönerdik.Oyunda ki değişimleri sadece ben mi gördüm herkes bireysel performans Arda v.s konuşuyor. Bence günün en olumlu noktası oyun idi. İlk yarıda 4.17 gol beklentisi istatistiği 12 şut vardı. Sen bari değin bu konuya. @Murat Saylak