SL 19/20 H:17 | Rizespor 1-2 Fenerbahçe | MS | 29 Aralık

Bulent kaptanı şu hasan kartal denen herifle aynı kefeye koyma luften.Bu adam pisliğin teki ve evet şike dahi yapmıştır.

Geçen sene küme düşen fenere 3 atıp iyice dibe yolladılar.. Ben kimsenin karakterini kıyaslamıyorum ama forumda ağlandığı kadar bir durum yok ortada.. Her sene Sivasa da aynı muhabbet dönüyor Sivas veriyor ellerine

Bazen diyorum keşke paramız olsa nasıl olsa ülkede şike serbest artık karisan yok bas anasını satayim çuvalla parayı sponsorluk vs diyerek ihtiyacın olanı satın al
Fb 2011de öyle yaptı zaten. Transferlere harcayacağı parayı rakip oyunculara ve hakemlere verdiler. Ter bile akıtmadan şampiyon oldular. Bir de utanmadan fetö kumpas kurdu dediler.

Yalnız rizeliler resmen dövüyor fenerli oyuncuları skordan bağımsız baya zevkli:asd:

Ne penaltısı ya oyna devam.

Ünal Karaman istifasını vermiş diyorlar. Doğruysa bu Trabzonlularda hamsi kadar beyin yok.

Rize elinden geleni yapıyor hiç ağlamaya gerek yok

Rize bu maçı kazanırsa Türkiye Kupası'nda oynayacağımız maçları bunlara verelim. Win-win

Bu oğulcan uzak ara ligin en kötu forveti.

bu cöp yerli teknik direktörlerin yerine söyle bir 10-12 tane yabanci hoca olsa anadolu kulüpleri bile top oynar

Geçen sene küme düşen fenere 3 atıp iyice dibe yolladılar.. Ben kimsenin karakterini kıyaslamıyorum ama forumda ağlandığı kadar bir durum yok ortada.. Her sene Sivasa da aynı muhabbet dönüyor Sivas veriyor ellerine
Dediklerine kısmen katılıyorum bizim ligde sürekli o buna maç sattı muhabbeti oluyor.ama geçen yıl fenere 3 atıp dibe yolladiklarinda kendileri 18.sırada en dipteydiler.12 puanla bitirdiler ilk yarıyı feneri yenemeseler 9 olacaktı.bu maçı sattılar mi bilemem ama o maçı isteseler de satamazlardi

Bu Altay ne kadar mal bir kaleci ya.

Umarım yıllarca Fener de oynar.

sent via GSC

Geri
Üst Alt