SL 19/20 H:18 | Beşiktaş 1-2 Sivasspor | MS | 19 Ocak

Geçen sene en umutsuz döenmlerimizde hala şansımız var, şampiyon olabiliriz vs derken sen başşak artık bırakmaz, başşak'ın buradan bırakması imkansız falan diyip negatifi veriyordun kadim dostum, yine benzer bir noktadasın gördüğüm kadarıyla şampiyonluk yolunda umutlarım bir kat daha arttı.
Önümüzde bir takım olsa belki derdim ama 5 takımında kötü gidip bizim bütün maçları kazanmamız imkansiz, yada şöyle diyeyim kalan 16 maçın en az 14 tanesini kazanmalıyızki Şampiyon olalım..

Önümüzde bir takım olsa belki derdim ama 5 takımında kötü gidip bizim bütün maçları kazanmamız imkansiz, yada şöyle diyeyim kalan 16 maçın en az 14 tanesini kazanmalıyızki Şampiyon olalım..
Zor olduğunun farkındayım detaya girmeyeceğim lakin şu kadarla yetineyim önümüzde liverpool,city, barca, real falan yok umutsuz olmak için bir sebep göremiyorum açıkçası, evet defomuz çok ama rakiplerimizin de bizden eksiği yok bu konuda, tamamen ortada bir lig var süreci kim iyi yönetirse de o şampiyon olacak. Eh eleştiririz ederiz ama Fatih Terim gibi bir hocamız var bu gibi durumların üstesinden defalarca gelmiş, ben umutlu olma taraftarıyım.

Riza Hoca devre arasina girdiginden beri bu maca hazirliyordu takimi. Her türlü senaryoyu oynamistir kafasinda. Ugur atildiktan sonra Ziya dogal olarak sola gecti, Emre Kilinc ise 8 numara gibi oynamaya basladi ve orta sahayi eksik birakmadi. Yetersiz ve bitik Yasin 10 dakika solda Ziya'ya yardimci olmaya calisti. Samassa bugün tedirgin oynadigi icin becekenin tek ihtimali duran top veya uzaktan sutla gol bulmakti. Organize atagi olmayan becekeyi tarumar ettiler.

FB macinda degisiklikleri cok gec yapmisti ama bugün R.Calimay dogru hamleleri zamaninda yapti. 10 kisi kalinca daha teknik olan Kone'yi hemen oyuna almasi mükemmel bir hamleydi.

Mert Hakan Yandas ve Fernando Andrade gibi takimin iki yildiz oyuncusu yokken böyle bir deplasmanda bu kadar eksikle ve 10 kisi ile galip gelmek kolay degil. Pozisyon bile ürettiler bolca. Galatasaray'da Muslera ve Falcao yokmus gibi düsünün. Fatih Terim bu ikisi olmadan herhangi bi derbi deplasmaninda 1 puan alsa öpüp basina koyar, mac sonunda aslanlar gibi oynadik derdi.
Terim'in en iyi kadrolarla bile derbi deplasmanlarında pek varlık gösterdiğini hatırlamam. O kadar başarıya rağmen büyük maçların büyük hocası diyemem. O konuda hep çok vasattı.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Terim'in en iyi kadrolarla bile derbi deplasmanlarında pek varlık gösterdiğini hatırlamam. O kadar başarıya rağmen büyük maçların büyük hocası diyemem. O konuda hep çok vasattı.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aynisini Senol Günes icin de söyleyebiliriz. Deplasmanda büyük takimlari yenemedi öyle kariyeri boyunca. FB'den Onur'la bir puan kapip Bursa'yi sampiyon yapti, beraberlikler var ama galibiyeti yok pek.

Sivas 3. bitirir en fazla.

İnşallah Sivas en az 2 farklı kazanır tahminine benzer ağabey

(Şampiyon olmamızı mümkün görmediğimden böyle diyorum tabi, rakiplerimizden birinin de CL’ye gidip paraları cukkalamasını istemediğimden biz olamıyorsak Sivas olsunculardanım)

Bu kotu oldu, sivas puan kaybetse ilerleyen haftalar eksikler sakatlar falan ilave puanlar kaybederlerdi
Adamlar simdi iyice havaya girdi
Ayrica sempati kazaniyorlar

Inanmayip yeeaaa adamlar olsun yeaaa diyenler de o zaman takim tutmasin gitsin curling falan izlesinler
Gel de bunu anlat buradakilere berabere bitse güvenleri sarsılacaktı önümüzdeki haftalara daha tedirgin çıkacaklardı ama herkes bizden ümidi kesmiş onlar olsun diyor geçen sezon 8 puan fark bundan kaç hafta sonra olmuştu yine de getiren gelip şampiyon olmuştuk ama sivas olsun deniyor şimdi

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İnşallah Sivas en az 2 farklı kazanır tahminine benzer ağabey

(Şampiyon olmamızı mümkün görmediğimden böyle diyorum tabi, rakiplerimizden birinin de CL’ye gidip paraları cukkalamasını istemediğimden biz olamıyorsak Sivas olsunculardanım)
Kırmızı görmemişlerdi o zaman bu biiiiiiiir, ikincisi ise kazanacağı kısmı tuttu forumda yenilirler veya berabere biter diyenler gibi hepten yatmadık en azından.

Sivas kadar cesur ve güvenli direkt pas yapan takım yok ligde. Ve bunu Fatih, Ziya gibi teknik açıdan vasat adamları dahi yapıyor. Mert Hakan'sız şu depten çıkmaları büyük iştir ve oyuncuya dayalı takım olmadıklarının göstergesi. Muhtemel oyuncumuz Emre'de bence çok iyi maç çıkardı. Sivas'ı izlerken çok keyif alıyorum şampiyon olurlarsa üzülmeyeceğim sonuna kadar hak eden bir ekip var çok iyi bir sinerji yakalamışlar 2009 Bursa havası net var.

Geri
Üst Alt