SL 19/20 H:18 | Gaziantep 0-2 Fenerbahçe | MS | 18 Ocak

senelerdir hakemlerle mac alip sezon sonunda mort oluyor bu koluna igne sapladiklarim.

o senelerden biri olur yine ins.

Niye herkes kiziyor, kufur ediyorki anlamadim?

Birincisi, Antep cok kotu bir takim. Ne kadar saatci varsa, toplamislar. Baslarinda'da kendine bir bok sanan Romanyali bir sovmeni teslim etmisler.

Ikincisi, Fenerin bu kadar extra cirkef olmalari gayet dogal, cunku Fener camiasi 5 senedir futbolda 1 tane kupa bile alamadilar, ustune Ali koc geldi ve geldigi sene ezeli rakibinden 3 kupa gordu.

Niye sasirdinizki? ben anlamadim

Antep'i biz bile yendik deplasmanda yahu Fenerbahçe'nin yenmesi şaşırtıcı değil ki Sumudica büyük takımlara karşı çok saçmalıyor.

Bizi ve Sivasspor'u geçin bu sene Fenerbahçe'nin en ciddi iki rakibi Başakşehir ve Trabzonspor. Trabzonspor'un arkasında siyasi desteği de var.

Ikinci saridan kendini attirip cezali duruma düsmek acayip karaktersizliktir. Hani kart temizlemek icin uyduruk bi macta sari kart cezalisi olup temizlersin ama bu basitliktir. Forvetin sari karttan cezali duruma düsmesi bile komiktir. lan forvetsin,fenerin ön liberosu gustavo kafa göz bacak ne varsa dalmasina ragmen bu kadar kart görmüyor.

Bjk maçını cüneyt-mete işbirliğiyle rize maçını kaleci hatası bal bi golle bugünkü maçı da antebin komple mallığıyla aldılar birşey oynadıkları yok hakem müdahalesi olmazsa haftaya en çok berabere kalırlar inş bu hallerine aldanıp transfer yapmazlar

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu nasıl küfür karşim
anladin sen onu reisim

acayip bilendim bunlara

yine tt arenada kedi gibi oynayip sunlarla 0-0 berabere kalmamiz aklima geldi ve yine bosu bosuna bir kac dakika sinirlenmis oldum.

kadiköyde bu sene bunlara artik saplama vakti gelmistir

Simdi bakiyorum su serdarin hareketinin 10’da 1’ine bize en az 2 kirmizi cikti serefsizler surusu
Bokunuzda bogulun bokunuzda

Geri
Üst Alt