SL 19/20 H:19 | Fenerbahçe 2-0 Başakşehir | MS | 25 Ocak

Fırat hırbosu nasıl fırsat kolladığını göstermiş oldu.Durup dururken penaltı yarattı hıyar ağası.Bir de Tolganın sarı kartını atladı.Tolga muhtemelen sarı kart görmemek için penaltı yok dedi pozisyonda.

Dedim arkadaş bu Şerefsiz fanatik fenerlidir Karısı ve çocugu maçlara Fener formasıyla gelir buda orda düdük çalar , nasıl bir yavşaklıkdır anlamıyorum..

o an ayagina basti diye düsünmüstür

VARi kutlayalim

1579974769036.webp

Müdahale temiz olmasa anlarım ama penaltiyla alakası yok

Okan hocam karşında Fırat var irfan gibi fenerlileri çıkar oyundan

VAR olmadan önce fener kaç tane böyle beleş penaltı kazandı özellikle büyük maçlarda. Çok böyle şerefsizce şampiyonluk aldılar.

aleksic ve azubuike girmeli. orta sahada topal herzamanki gibi rezil ve ic kahveci maci satmis sanirim.

Okan efendi koca 45 dakka yari sahayi gecemedi takimin dirarin yanlis pasi olmasa pozisyonun yok rakip te tolga ile kruse azicik yetenkli olsa mac 3 0 di hakemi goruyorsun ayakkabisina dokunsa penalti calacak

ikinci devre adam gibi top oynat burdaki okan fetisihistleri cok uzulur

Biri bana ligin ayagi direkt en iyi topla cikan takimi basaksehirin nasil 3 tane pas ust uste yapamadigini aciklayabilirmi? Ben cozemedim.

Akbil gol atsa Fırat alır topu akbil kalesine atar öyle kıvamda

Egri oturup dogru konusmak lazim. Kuşlar iyi kosuyor mücadele ediyor ezikleri gaza getiriyorlar

Başakşehir iğrenç bir top oynuyor tamam Fener de evinde baskılı başladı, iyi de oynuyor ama bu Başakşehir'in hali hal değil bazı oyuncular açık satışta maçı.

Geri
Üst Alt