sivas macındn sonra birdaha bunlara degil kırmızı sarı kart bile veremez palabıyık

Maçı telefondan yarım yamalak izleyebildim, maç başlığını da okuyamadım o yüzden soruyorum. Fener 1-0 önde iken Trabzon'un soldan kullandığı serbest vuruşta Muriqi topu koluyla uzaklaştırmadı mı? Penaltı değil miydi o?

Ali palabıyık her zamanki gibi kahpelik yapıyor.1 penaltısını yedi trabzonun,serdar azize de kırmızıyı vermedi

Maçı telefondan yarım yamalak izleyebildim, maç başlığını da okuyamadım o yüzden soruyorum. Fener 1-0 önde iken Trabzon'un soldan kullandığı serbest vuruşta Muriqi topu koluyla uzaklaştırmadı mı? Penaltı değil miydi o?

Net penaltıydı

Ts bu maçı kazansın da fb maç sonu olay çıkarsın. Sonra gelsin iki takıma da kırmızı kartlar.

Evet penaltıydı. Var çağırmadı, pozisyonun tekrarını bir kere verdiler üstünde bile durmadılar.

fatih hoca gibi dk80e kadar izlerse eger cimşir hamsiler mac sonu buglama yaparlar bunu

Cildiriyorum

Serdar Aziz Kirmizi yemedi ...

Ulan kim bu Adresini biliyorum, birsey yapmicaz sadece bi Cay icelim diyorum
Ali

Şu Yusuf yerine haksız yere atılan Nwakame olsaydı işler farklı boyuta dönüşürdü, hakeme rağmen diren ve efsane ol Trabzon.

Geri
Üst Alt