iyice düşündüm, hangi sonuç bize yarar diye.. Geçen hafta Trabzon kazansın demiştim ama son transferler sonrası beraberlik iyidir diyorum. Fb'nin Alanya maçı kritik olacak haftaya.

Fb'nin , ts ve alanya hariç hangi maçı zor puan kaybedebilir diyorsun ?

fener trabzondan dönüşte şampiyon gibi karşılanacak

Beraberlik de yaramaz. Tsnin cakması sart

Trabzonspor 1 numaralı şampiyonluk adayı olduğunu kanıtlayacaktır. En güçlü kadroya sahipler

Size göre Fener herkese 10 atar zaten boşver
Böyle diye diye şampiyon yapacaksınız herifleri. Sezon başından beri böyle deniliyor. Yok Tudor gibi başladılar düşüşe geçecekler yok bu kadroyla zor olurlar vs. Heriflerin kapı gibi hakemleri Nihat abileri var. Top oynamadan bile kazanıyorlar bilmem anlatabildim mi?

Ts bu maçı kazanmalı. Zaten onların fikstürü zor illa ki puan kayıpları yaşayacaktır ama Fb'nin önü rahat. Zorlu maçları içerde oynayacaklar. Fb'nin bu tür maçlarda 1 puan bile almaması lazım.

Böyle diye diye şampiyon yapacaksınız herifleri. Sezon başından beri böyle deniliyor. Yok Tudor gibi başladılar düşüşe geçecekler yok bu kadroyla zor olurlar vs. Heriflerin kapı gibi hakemleri Nihat abileri var. Top oynamadan bile kazanıyorlar bilmem anlatabildim mi?

Ts bu maçı kazanmalı. Zaten onların fikstürü zor illa ki puan kayıpları yaşayacaktır ama Fb'nin önü rahat. Zorlu maçları içerde oynayacaklar. Fb'nin bu tür maçlarda 1 puan bile almaması lazım.
Fener 5 atar Trabzona Muriç hat-trick, Kalan 15 maçta 45 puan kesin toplayacaklar Sivasspor 5 puan kaybettiği anda şampiyon Fenerbahçe

Fener 5 atar Trabzona Muriç hat-trick, 45 puan kesin toplayacaklar Sivasspor 5 puan kaybettiği anda şampiyon Fenerbahçe
5 atmalarına gerek yok 1 attıklarında da 3 puan alıyorlar. Bizim taraftar hala fb tehlikesini göremiyor ya çok ilginç. Bu gereksiz özgüven nereden geliyor. Hani bizim takım da iyi olsa ayağı sağlam bassa neyse diyeceğim. Ts ve Başağı şampiyonlukta favori görenler ligimizin dinamiklerini bilmiyordur.

Fener 5 atar Trabzona Muriç hat-trick, Kalan 15 maçta 45 puan kesin toplayacaklar Sivasspor 5 puan kaybettiği anda şampiyon Fenerbahçe
sizi ilk defa görüyorum forumda beyefendi kuş musunuz acaba?

5 atmalarına gerek 1 attıklarında da 3 puan alıyorlar. Bizim taraftar hala fb tehlikesini göremiyor ya çok ilginç. Bu gereksiz özgüven nereden geliyor. Hani bizim takım da iyi olsa ayağı sağlam bassa neyse diyeceğim. Ts ve Başağı şampiyonlukta favori görenler ligimizin dinamiklerini bilmiyordur.
Yok 5 atarlar 1 tane az olur

Bu hafta sinir harbi içinde geçen bir maçın ardından net bir mağlubiyet alırlarsa şirazeleri kayabilir, bizim maçtan daha çok bekliyorum valla bu maçı, bizim yeneceğimize şüphem yok.

cocuk-dua-526weg565hr145465t63g4r654r6he4hg-300x228.png

Ts yenince ben demiştim bu fb'den bir halt olmaz diyeceksindir şimdi :D
Yoo öyle bir gayem yok, Başakşehir maçınıda alamayacaklarını düşünüyordum futbol adına sebeplerle ama Visca ve İrfan Can klasik Fener maçı hallerindeydi, bu takımı böyle şişirenler ve şampiyon lanse edenler Antep maçındaki 50-75 arasını iyi izlesin çünkü ilerleyen süreçte benzerlerini fazlaca göreceğiz. Ligde daha 2 maç oynandı adamların zor maçı kalmadı falan deniyor daha ne diyelim. Beşiktaş uçuyor kaçıyor 6 maç kazandı lig 2.cisi oldular falan derken bu takım ilk 4 yapamaz ve Avcı sezonu bitiremez dedim ondan sonra 10 maçta 1 galibiyet aldılar oda 9 kişilik Gençler ;)

Yoo öyle bir gayem yok, Başakşehir maçınıda alamayacaklarını düşünüyordum futbol adına sebeplerle ama Visca ve İrfan Can klasik Fener maçı hallerindeydi, bu takımı böyle şişirenler ve şampiyon lanse edenler Antep maçındaki 50-75 arasını iyi izlesin çünkü ilerleyen süreçte benzerlerini fazlaca göreceğiz. Ligde daha 2 maç oynandı adamların zor maçı kalmadı falan deniyor daha ne diyelim. Beşiktaş uçuyor kaçıyor 6 maç kazandı lig 2.cisi oldular falan derken bu takım ilk 4 yapamaz ve Avcı sezonu bitiremez dedim ondan sonra 10 maçta 1 galibiyet aldılar oda 9 kişilik Gençler ;)
işte şampiyonluğa inanmış gerçek bi gs taraftarı :tbr:

Şikeyle mikeyle herifler bir şekilde kazanıyor. Mesele de orada zaten. Bir şey oynamadan kazanıyorlar. Alanya, Rize, Sivas gibi takımları da yenerler zaten içeride oynayacaklar. Başkanları fbli. Bizim maç da kadıköyde maalesef. Puan kaybedecekleri tek maç Bjk deplasmanı gibi duruyor. Ts'nin ise daha çok puan kaybedecek potansiyeli var. Bizle ve Bjk'le oynayacakları maç deplasmanda. Başakla da maçları var.

Ben takıma güveniyorum, güvenmek de istiyorum çünkü başka umudumuz yok. Ama hocanın tercihleri, sakatlıklar, formsuzluklar bir türlü istenilen düzeye gelemedik. Bizim şampiyon olmamız için 14/15 falan yapmamız lazım.

Fener rahat kazanır ligteki en kolay maçları bizim maç ve ts maçı adamlar güle oynaya kazanıyor

Geri
Üst Alt