gecen gün kim demişti hatırlamıyorum zorluda bütün fener maclarına atanacak hakemler belirlenmistir dedi

komplo teorisi gibi ama bence dogru yalı cocugu liste bile vermiş olabilir hangi macta hangi hakem olsun diye

gecen gün kim demişti hatırlamıyorum zorluda bütün fener maclarına atanacak hakemler belirlenmistir dedi

komplo teorisi gibi ama bence dogru yalı cocugu liste bile vermiş olabilir hangi macta hangi hakem olsun diye

Listeye gerek yok ki fb aleyhine ya da bizim lehimize bir hata yapanın hakemlik kariyeri bitiyor bütün hakemleri böyle bağladılar kendilerine.

Aynı şeyi düşünüyorum ama tek farkla, kazanacağız.

fener başka takımla 90 dk maça çıksın ardından 5 dk bile dinlenmeden bizimle maça çıkarsa dediğin olabilir.
fener kopar gider bu saatten sonra geçmiş olsun .
biz ve sivas adamlara gidiyoruz tinerciler belli zaten . hiç kaçarı yok o sene bu sene . 4. yıldızı takarlar.

Galatasaray transfer döneminde doğru yönetilmiş olsaydı şimdi bu iki beş para etmez camia diğer beş para etmez camia gibi karışır ortada ne K.O.Ç kalırdı nede ağaoğlu kalırdı.

Bu yoklukda iyi oynadıklarını zannediyorlar..

Bizim şu kadrodaki oyuncularda biraz hırs olsa birazda sahada takım olarak haraket etmeyi bilseler çok rahat şampiyon oluruz.Ama bunu beceremiyorlar.
bu iki takımla aramızdaki tek fark o.Yoksa bence bizde dahil bütün takımların kadroları yetersiz.Bitik guilherme bile yıldız muamelesi görüyor bu ligde..

FB nin kadrosu ve oyun anlayışı giderek oturdu, tam kadro oldukları zaman öyle olur olmaz takımlara puan vermezler artık. Dara düştükleri az sayıdaki maçı da hakem ittirmesi ile alacaklarını hesaba katarsak, puan kaybedebilecekleri birkaç maç kalıyor geriye...

Gerçi takımın omurgasını oluşturan oyunculardan 2-3 ü sakatlık-ceza durumları yaşarsa kötü seri yapmaları çok muhtemel ama yine de şansa kalmamalı. TS bu maçı kazanmalı yani. Hem Ali Koç' un aleni düşmanlık gütmekten çekinmediği bir kulübün şampiyon olması fena fikir değil, yıkıcı etkisini bir düşünün...

Bizim şampiyonluk ihtimalimize çok fazla odaklanmayı gerçekçi bulmuyorum. İlk 11 de bile net defosu olan oyuncular yer bulabiliyor. Eski ve yeni tüm futbolcular kapasitelerinin en üst seviyesinde performans gösterecekler de önemli bir sakatlık olmayacak da yeniler hemen uyum sağlayacak da vs vs vs...

Aklıma şöyle bir senaryo geldi, imkan ve yetkim olsa altına imzamı tereddütsüz atardım;

1. TS,
2. FB,
3. Galatasaray...

FB, UEFA' dan alacağı ceza sebebiyle Avrupa kupalarına alınmıyor; onların yerine katılan Galatasaray elemeyi geçip UCL gruplarına katılıyor!:emrah::uiyy:..

Ulan Konya macinin tum pozitif havasi once 2 sakatlik sonra stoper transferinin olmamasiyla Gitti. Saglam bir stoper alsaydik net sampiyonduk.

Maç bugünmüş hiç haberim yok. Fb yener hem de 0-3 1-3 gibi bi skorla. Fb istediği ortamı oluşturdu, tsnin gergin ortamlarda ne kdsr saçmaladığını biliyoruz fbye karşı yıllardır. Muhtemelen fbnin atacağı ilk golden sonra taraftar maçtan kopar homurdanmalar başlar derken 2 olunca sahaya girme vs. klasik ts taraftarı vukuatları işte

Ersun Yanal sizin kadar inanmıyordur şampiyon olacaklarına. Fener bu maçı alamaz, deplasmanlarda leş atıyorlar. Geçen haftaki maç yanıltmasın. Ayrıca trabzon da eski trabzon değil.

Kruse'yi yerin dibine sokuyorlardı fenerliler ne olduda bi anda Alex gibi görüyorlar :D

Trabzon Son yillarda ev sahibi avantajini iyi kullaniyor buyuk maclarda

En azindan bi beraberlik cikar gibi

Bu maçta kalbim, ruhum, zihnim ve tüm benliğimle destekçinim şanlı Trabzonspor!!! Hatta maçı üstüme Trabzon forması giyip izlemeyi bile düşünüyorum.

Son düzenleme:
Vallahi sizi anlamak da zorluk çekiyorum aramızda 4 puan fark var rakibimiz anadolu takımı değil şikecilerin kralı , hakemler ellerinde , pdfk ellerinde , tahkim ellerinde maç kadıköyde öyle böyle yenemiyoruz orda onları hadi berabere bitti diyelim 4 puan fark var ts maçı da geçti kalacak 13 maç

bizim akbil dep , ts içerde , bjk içerde, sivas dep , alanya dep , antalya dep , rize dep , ankaragücü dep , paşa dep

fbnin gençler dep , bjk dep 33.hafta , sivas ev , alanya ev , konya dep , paşa dep , ankaragücü dep

evdeki diğer maçları saymadım kaba taslak fikstür böyle şimdi bu maçlardan biz + 4 le nasıl çıkacaz biri bana anlatsın

tamam tsyi rakip görebilirsiniz ama fb bu maçı almasın diyince fb şampiyon diyorlar ohoo olmaz böyle demeniz baya garip ortada hesap kitap var duygusal olarak niye hep bakıyorsunuz olaya , yok fb depde puan verirmiş ee sanki biz herkesi yeniyoruz hepi topu 3 dep galibiyetimiz var 9 maçta.

Fener buyuk maçları iyi oynuyor falan diyorlar da heriflerin son iki yılda kazandıkları tek maç en son oynadıkları bjk maçı. Butun maçlarını izledik adamlar deplasmanda hiç de iyi değiller.Şu maçı kaybetseler ve biz kazansak puan farkı 1.Onca övguye rağmen 1

Geri
Üst Alt