Mahir Nadi
Büyük Kaptan
- 10 Ağustos 2010
- 28.758
- 9.339
- 1.973
Trabzon sturridge’e dikkat etsin
Olabileceginden cok daha kotuydu
Olabileceginden cok daha kotuydu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de onları desteklerim. Mesele kimi destekledikleri değil bu kadar küfür niye?Anti-fbsporluyuz. fbnin rakibi yunanistan ermenistan olsa onları desteklerim.
Mükemmel bir tespit.. stadın etkisi baya bi büyükTrabzon'un yeni sahası iyi oldu ya eskisinde anadolu takımı gibi dağılıyorlardı.
PCT-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Palabıyık şerefsizi kör göze parmak sokmasa çok sakin adamlarız aslında..Yahu siz manyak mısınız? Galatasaray'ın oynamadığı bir maçta bu kadar küfür niye? Zevk mi alıyorsunuz ceza yiyince?
İşte anti-fbliyiz fbnin karşısında biz varmışız gibi görüyoruz.Ben de onları desteklerim. Mesele kimi destekledikleri değil bu kadar küfür niye?
Şerefsiz itlere yurt dışında bile daha düşük oran verip favori göstermişler ama TOKMAK kıçlarına girdi!Hamsiler eksik maçını alırsa şikecilere 4 puan çakıyor.Sivas yenerse 7 puan oluyor.Bunları şampiyonlukta favori gören iddaa nında bi tarafına girmiştir.Hadi gidin 2.9 verin yine.
Anne oglun bir adama aşık olduyla tamamlamanı beklerdim..sosanın o vücud ve dövmeler aman allahım![]()