fener ic sahada her zaman yendigi ibfk ve bjk maclarindan sonra iyice havaya girmisti. deyyuslar topu cok cabuk rakip sahaya tasiyor ama defanslari acayip les. trabzon bir tane kanat organizasyonu yapabilseydi bu maci erkenden cözerdi. defansa ne zaman bassalar top kazandilar. ikinci yarinin basinda kruse sol tarafa epey yapisik oynadi ve orada pereira,sosa ve hüseyin acayip kademelere girdi. 2.yarinin basinda golü yeselerdi bu mac farkli olurdu. seyircinin sahaya girmemesi, madde atmamasi ve sadece ibne hakem demesi iyidi. guilherme ve sturridge kanatta yetersiz kaldi.

Bir sey soracagim. Gustavo 60 70 gibi hizli atagi kesti, orada kim sari gordu?

fenerli algı hesapları ali palabıyaka sallıyor böyle utanmaz şerefsizler görmedim

Orta sahasına 2 adam daha lazım bence.Sosa ve Mikel bitik.
34lük sosanin ikili mücadeleye girip kazanma arzusu selcukta falan yok. mikel ve erken kart gören ndiaye sahada yoktu. dogan girince toparladi biraz. acayip bir müdahalede bulundu..

images (1).webp
şanlı kanarya yenilince biz :asd:

34lük sosanin ikili mücadeleye girip kazanma arzusu selcukta falan yok. mikel ve erken kart gören ndiaye sahada yoktu. dogan girince toparladi biraz. acayip bir müdahalede bulundu..

Halı sahadan birini çıkarıp gelsek selçuk leşinden daha iyi 2 li mücadeleye girer.Sosa bjk daki sosa değil artık.Oyundan çabuk düşüyor.Hamsilerde stoper ve orta saha sorunu bariz var.Fener 2.yarıda yürüye yürüye kalelerine geldi.

Yalı çocuğu dibinde kendisine ana avrat söven adama dönüp bir şey diyemedi :)))) birde bizim başgana laf atıyordu!

fenerliler nasıl aglıyorlar palabıyıga sövüyorlar ilk yarı hiç sesleri yoktu serdar yuzunden

geberin şikeci köpekler paralı kadrolu hakeminiz bile kurtaramadı

Halı sahadan birini çıkarıp gelsek selçuk leşinden daha iyi 2 li mücadeleye girer.Sosa bjk daki sosa değil artık.Oyundan çabuk düşüyor.Hamsilerde stoper ve orta saha sorunu bariz var.Fener 2.yarıda yürüye yürüye kalelerine geldi.

Bu maçın 2-1 bitmesi büyük olay.2. yarı komple Ts yarısahasında geçti neredeyse.

Pek beğenmedim Trabzon'u belki Nwakaeme'siz bir planları olmadığı içinde olabilir bilemiyorum. Fener'i de medya iç saha galibiyetleriyle gereksiz gazlıyordu iyi oldu.

Geri
Üst Alt