SL 19/20 H:21 | Fenerbahçe 1-1 Alanyaspor | MS | 8 Şubat

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Başkanvekili

Bu ne yahu? Aglama duvari olmuslar. Ulkenin en buyuk kuluplerinden birisinde takim kaptanligi yapiyorsun yaptigin aciklamalara bak. Gerci senin baskanin ne ki senden ne bekliyoruz. Elazigda insanlar yardim beklerken trabzon macinin ertelenmesiyle ugrasiyordu. Sasirmamak lazim.

Agiz birligi yapmislar, belli ki tembihlenmisler

35 senedir futbol izlerim ilk defa cikan butun futbolcularin bu kadar agir hakemle ilgili konustuklarini goruyorum

Teknik dorektor falan cikar konusur ama futbolcular bu islere bu kadar girmez, girmemeli

Bakalim ceza verebilecekler mi
Cok agir seyler soylediler hakemle ilgili

Ki hakem gayet isabetli yonetti

Bu senede umutlanıp şampiyonluk olamayacaklar.Devil rıdvan yaklasık 35 dakkadır ağlıyor.Ağlı şeytan ağla daha çok zewkli izlemesi.

Bizi doğradık ları maçlardan sonra böyle ses çıkarmadı satılmış kalemler ...

maçı izlemesem ben bile inancam ...

Jailson iki penaltıdan kart vermezsen, o son pozisyon da arkadan öyle taktik faulü yapar.

Ozan kadar itiraz edipte kart görmemek ayrı bir meziyet ..

Haftaya Fenerbahçeyi yenip
Fatih Terimin hiç olmazsa Fenerbahçeyi şampiyonluktan ettik demesini istiyorum

Yine başladılar takımı ligden çeksin ali koç diye.hahahahah.Hadi ulan 1 kerede adam olun gtunuz yiyorsa çekin ligden.
hangi ali koca demisler su ligden dusurun diye dilekce vermeye gidiyoruz diyen şovmen vardi o heralde. Sonuc olarak tffye litfen dusurmeyin diye 3 saat aglamis. 2011den beri agliyor herid durduramiyoruz

Aspor’daki vaziyete bak, gercekten gulunc.

Uzundurukan, Toroglu kucuk takimlarin buyuk takimlara hakemler tarafindan yem edildiginin propagandasini yaparlar genelde, bugun ki hakem yonetimi en cok onlari sevindirmesi gerekir. Ama hale bak, yaziklar olsun sizin gibi tutarsiz, oyun kurallarindan bi haber gerzekler.

EQRunqyXYAAYQr7
EQRxGIzXUAAPTmS.jpg

Fıtrat değişir sanma, bu loserlik yine o loserlıktır.

Bana göre pen.Geçen sene aynısını Vida yapmıştı bizim maçta verilmemişti.Ona vermiyorsan bunada vermeyeceksin ozaman.

El kurali degisti diye normalde penalti olmali. Eline omuz yükseliginde carptigi an, artik isteyerekmiydi yada degilmiye bakmayip penalti caliyorlar.

Eveeettt

Bakalim Terim’e 8 mac 10 mac ceza verenler hakeme icin bu kadar agir konusan ersuna ve oyunculara ceza verebilecek mi

Burger king'in fener reklamini gordum umarim bize reklam yapmazlar. Diyeceklerim bu kadar

Geri
Üst Alt