- 1 Şubat 2009
- 24.807
- 24.970
- 3.048
Antu'da şu an Gs lobisi-Ümit Öztürk-Cia üçgeninde konuşmalar yapılıyor. Üçgen olduğu için illüminati diyenler de var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Farketmiyor diyorum eli karninda adamınRakipten falan gelmiyo haci izle pozisyonu tekrar. Dersen ki adam isteyerek oynamiyo penalti degil bisey demem de top direk yukardan geliyo kimseden gelmiyo.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
valla hocam ne düşünürsün sen diğer renktaşlarım bilmiyorum ama okansız,sergen ve erol genç jenarasyon üçlüsünden takımına en iyi katkıyı veren bu erol herne kadar febeli olsada ileride görmek isterim.Adamın sağlam sistemi var ve oyuncularını hayvani bir fizik güç yükleyebiliyorAlanya'nın böyle oynayacağını tahmin edip, yazmıştım buraya. Erol Bulut Fener'i iyi analiz etmiş. Önde baskı ve/veya topu kapar kapmaz dikine toplar ve ani ataklar. Bu kadar basit.
Fener'in orta sahası ve defansı zayıf halkalarla dolu. Ani ataklarda hep boşluk verip pozisyon verebiliyorlar. Ama orada basmaz üstünüze gelmesine izin verirseniz iyi görünüyorlar.
Maçın ilk yarısı tahmin ettiğim gibi geçti ama golü attıktan sonra Alanya bocalamaya başladı. Onu belirtmek lazım. Bilerek ileri vurmayı bırakıp dan dun vurmaya başladılar. Bu da Fener'in topu 3. Bölgeye yıkmasını sağladı.
Fener'in pili ikinci yarının ortasında biter ve Alanya o dakikalara önde girerse, Fener'i defansta iyice boş yakalayabilirler. Çünkü çok adam yığamadan pozisyon bulamayacaklar gibi görünüyor. Alanyaspor gayet iyi kapatıyor Fener'in ataklarını. Örnek olarak özellikle Rodrigues'in önünde hep 2-3 kişi var.
Dediğim gibi Erol Bulut iyi analiz etmiş.
Salih'i çıkardı. Akıllıca bir hamle.