SL 19/20 H:21 | Fenerbahçe 1-1 Alanyaspor | MS | 8 Şubat

Caulker'i col begendim yalniz.Her pozisyonda olmasi gereken yerdeydi. Sezon sonu kontrati falan bitiyosa dusuk maliyete iyi stoper.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ulann güya TÜRKİYE nin en iyi forvetleri sahadaydi, penaltilar olmasa kaleyi bulan şut yok, kalitesizlik paçalarindan akıyor embesiller bizim Falcao saglam olsa donunda sallar bu ezikleri..

Yarın yenersek 1.ci ile 2 puana indiriyoruz farkı.Sivasın ben başağı yenecegını düşünmüyorum.Ne büyük takımız be 10 puanlık farkı 4 haftada erittik.

Bize verilmeyen penaltıları konuşmayan adamlar şimdi günler boyunca şikecilere verilmeyen penaltıyı konuşacaklar.

Forumun yanıldığı 5.000 maç olarak tarihe geçti.

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maçta şunu diyebilirim cisse iyi niyetli değildi.

Bence iyi niyetli olmayan Erol bulut’tu.

Salih gibi çaptan düşmüş, çıtkırıldım adamı oynattı. Kenarda Ceyhun ve Fernandes oturdu.

Cisse penaltılara kadar attığı 5 penaltıdan 4’ünü kaçırmış. Belli ki berbat bir penaltıcı. Ama gel gör ki Erol bulut gene ona attırdı. 3 penaltı attı 2’sini kaçırdı maçta. Suç Cisse’de mi yoksa Bulut’ta mı? Bence karar mercii olduğu için Erol bulut suçludur ve maçı vermek için uğraştı kanımca.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Hayırlı olsun. Alanyaspor'dan özellikle ikinci yarı daha etkili ataklar bekliyordum ama demek ki onlar da çok fit değiller. Fener resmen orta sahayı boşalttı ama bunu kendilerine avantaja çeviremediler.

İkinci yarı belli ki Alanya çok yoruldu. Koşamadılar. Djalma ikinci yarı Cisse'nin attığı güzel topta koşacak hali olsa kaleciyle karşı karşıya kalacaktı ama durdu. Cisse'ye attı Cisse de batırdı doğal olarak.

Fatih Terim'in bu maçı tekrar tekrar izleyip Alanya'nın yaptığı doğruları yaptırıp, yanlışlarından ders alması lazım. Şampiyon olabilmek için bu yıl Fener'i Kadıköy'de yenmemiz lazım.

Yarın yenersek 1.ci ile 2 puana indiriyoruz farkı.Sivasın ben başağı yenecegını düşünmüyorum.Ne büyük takımız be 10 puanlık farkı 4 haftada erittik.

Fark en az 3 olur yine de. Sivas yenilirse başak 42 olur, berabere bitse sivas 42 olur.

Geri
Üst Alt