Tugrul Sarikaya
Kırmızı Üye
- 15 Ekim 2010
- 1.846
- 745
- 1.873
Öyle kisa mesafeden oyuncudan çarparak gelen toplara çalmıyorlar daha bildiğim kadar ile. Varmı bilgisi olan ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biraksinlar bu işleri geçen senede bizim Forum siyasiler Başaksehiri Şampiyon yapacaklar diyordu buna birtek Fatih Terim inanmamişti 8 de kapandi 18 de, sen 3 yildir sol bek stoper alma 2 senede 40 milyon Euro yanlis transferieren harca sonra Damat diye ağla, düzgün bir kadro cesur bir hocayla bu çapsiz ligde 10 sene ambargo koyarsin..Damat istifa demişler
Bildiğin cami duvarına işiyorlar
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Cissenin 2.pen6da alanyalı bi eleman geldi bişeyler konuştular ama cssse elamanı yolladı muhtemelen penaltıyı istedi ama csse bırakmadı,bizim cagne gibi.
O da varKoku derken üstat anlamadım. Şampiyonluk kokusu mu :d
Beyni beni kadar sanırım arkadaşınOzan Tufan: "Altay'ın önde olduğunu nereden gördünüz, nereden ölçtünüz... El var diyoruz, VAR'a gidilmeyen bir pozisyon var. Biz şaşkınız yani, üzgünüz."
Ekli dosyayı görüntüle 71342
Fark en az 3 olur yine de. Sivas yenilirse başak 42 olur, berabere bitse sivas 42 olur.
Öyle kisa mesafeden oyuncudan çarparak gelen toplara çalmıyorlar daha bildiğim kadar ile. Varmı bilgisi olan ?
Biraksinlar bu işleri geçen senede bizim Forum siyasiler Başaksehiri Şampiyon yapacaklar diyordu buna birtek Fatih Terim inanmamişti 8 de kapandi 18 de, sen 3 yildir sol bek stoper alma 2 senede 40 milyon Euro yanlis transferieren harca sonra Damat diye ağla, düzgün bir kadro cesur bir hocayla bu çapsiz ligde 10 sene ambargo koyarsin..
Yani beyni yokmu diyorsun, malum ben'i aldirdi..Beyni beni kadar sanırım arkadaşın