SL 19/20 H:21 | Fenerbahçe 1-1 Alanyaspor | MS | 8 Şubat

Ulan bir kişide çıkıp fenerin ilk golünü atmasına sebep olan uydurma olduğunu penaltıyı dile getirmiyor.

Resmen arada kaynadı.
Öyle saçma penaltı mı olur?

Fener-Trabzon yarı finalini düşünüyorum.

yilan-hikayesi-nin-kursat-i-tunca-aydogan-in-son-hali-sasirtti-_41524025219.jpg
Kürşat hayırsızı :giggle:

Hesaplamalarıma göre 77 puanla şampiyonuz

Matematiksel olarak imkansız. Ya 78 ya 76 ya da 75 toplayabiliyoruz. 77 olmuyor.

Edit: Hatta 2 beraberlikle 74, 1 beraberlik 1 mağlubiyetle 73, 2 mağlubiyetle 72, 2 beraberlik 1 mağlubiyetle 71, 4 beraberlikle 70 toplayabiliyoruz. Sadece 77 olmuyor.

Son düzenleme:
Haftaya Ankaragücü maçı bu kekolar için final maçı, takılırlarsa lig biter kaos başlar bunlar için.

Fikstürleri yalnız çok iyi kendi adlarına bizim maç ve bjk maçını zaymazsak.

Kucuk takimlara karsi puan kaybetme aliskanliklari var yalniz:) Bizi yenerler kucuklere puan kaybederler onlar ki yeneceklerini dusunmuyorum. Su anda gerek hocalari, gerek yonetim, gerek kaptanlari cok talihsiz aciklamalar yapiyorlar. Bu da onlari baski altina alacaktir.

Iyi de hep kumeye oynayanlarla deplasmanda oynuyorlar. Her maclari sert gececek. Bir de mesela feneri yenen her takim extradan puan kaybedecek. Insallah 30. haftadan sonra belli olur. 32. ve 34. hafta Ankara Antalya maclarimiz var.

aksine fikstürleri zorlu anadolu macları bunlar icin herzaman cok daha zorlu geciyor büyük takımlara daha iyi konsantre oluyorlar

ve biraz olsunalanyayı gören takımlar varsa fenere önde hücüm ederse rahat gol atabilecegini görmüstür

Geri
Üst Alt