SL 19/20 H:22 | Ankaragücü 2-1 Fenerbahçe | MS | 15 Şubat

Kuşların bu mağlubiyeti haftaya bizi yeneceklerinin garantisi oldu.
Bunlar ne zaman kötü görünse bizi mutlaka yeniyorlar.

Ayrıca Ankaragücu takımındaki tüm oyuncuları tebrik ederim bir saniye bile yerlerinde durmadılar sürekli alan kapatıp pozisyon aldılar.

Özellikle Gelson rodriges çok çok iyi oynadı.

Mustafa Reşit Akçay hocam, Sedat Ağçay'a Luis Gustavo'ya yapış bırakma demiş kitledi resmen Fenerbahçe'yi. Bizim de buna göre bir oyun planı kurmamız gerekebilir önümüzdeki hafta için. Rodrigues'te olmayınca topu ileri taşıyamıyorlar.

Fenerbahçe ben bildim bileli büyük takımlarla oynadıkları maçları alır küme düşme hattındaki takımlara puan bırakır Fenerbahçe'nin önemli maçları asıl şimdi başlıyor dediğimizde yanılmadık :D

Uzmanından kan yorumu :asd::asd::asd:

FFDF74F6-25FB-4258-9B52-8EAFA2B37B28.webp

Adam RH+ biliyor da konuşuyor

Kuşların bu mağlubiyeti haftaya bizi yeneceklerinin garantisi oldu.
Bunlar ne zaman kötü görünse bizi mutlaka yeniyorlar.

Ayrıca Ankaragücu takımındaki tüm oyuncuları tebrik ederim bir saniye bile yerlerinde durmadılar sürekli alan kapatıp pozisyon aldılar.

Özellikle Gelson rodriges çok çok iyi oynadı.

Mustafa Reşit Akçay hocam, Sedat Ağçay'a Luis Gustavo'ya yapış bırakma demiş kitledi resmen Fenerbahçe'yi. Bizim de buna göre bir oyun planı kurmamız gerekebilir önümüzdeki hafta için. Rodrigues'te olmayınca topu ileri taşıyamıyorlar.

Fenerbahçe ben bildim bileli büyük takımlarla oynadıkları maçları alır küme düşme hattındaki takımlara puan bırakır Fenerbahçe'nin önemli maçları asıl şimdi başlıyor dediğimizde yanılmadık :D
Gerçekten de Terim'in aklına böyle bir taktik geleceğine inanıyormusun?
Şimdiye kadar hangi rakibimize önlem almışt şimdi alsın?

Geri
Üst Alt