- 28 Haziran 2010
- 28.929
- 27.641
- 3.138
başından beri şampiyonluğa olan inancım tam idi

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
başından beri şampiyonluğa olan inancım tam idi
Sallama lan, ikimiz de olmayacağız dedik.başından beri şampiyonluğa olan inancım tam idi
guzel soru doktora gitse ogrenecegizKaç günlük ömrü vardır çocuğun?
Bize karsi
Altay
Isla Falette Serdar Dirar
Jailson Ozan
Deniz Kruse Tolga
Muric
Olur
Rıdvan Dilmen : ''Fenerbahçe'nin mental olarak iyi olmadığını gördük. Fizik olarak düşüşe geçtiğini gördük. Trabzonspor maçı çok kandırdı Fenerbahçe'yi. Yok tek kale oynadı, yok Japon kale oynadı. Ne oldu son 3 haftada ? 3 haftada 1 puan aldı bu takım.''
O zaman adres yolla şemsiyeyi satın alayım ben senin yerineSallama lan, ikimiz de olmayacağız dedik.
totem yapıyordukSallama lan, ikimiz de olmayacağız dedik.
Sağol yiğenim, kendi çıkarların için kullan.O zaman adres yolla şemsiyeyi satın alayım ben senin yerine
Ben ellemiyorum zaten bayagidir. ASLAN'a guvenimiz tam.fbnin deplasman maçlarını Aslan açıyor bundan sonra @Alper Altun @Uğur İz @Murat Saylak @Mehmet Eroğlu
Yağmurda kullanırsın diye yollayacaktım. Fesatsınız.Sağol yiğenim, kendi çıkarların için kullan.
Ohoo en son internette boyun ağrısı diye tıkladım boyun kanserine kadar gittim. Allah belasını versin öle çöplüğünYok be. İnternete yazmış tümör çıkmış filan.
Elim ağrıyor yazsam internete 5 günlük ömrün var yazıyor zaten![]()