SL 19/20 H:22 | Ankaragücü 2-1 Fenerbahçe | MS | 15 Şubat

Yok Hacı bizim defansa zorluk çikaran oyuncular herzaman Hızlı oyuncular olmuştur, Rodi nin oynamamasi herzaman avantajdir..
Rodri bize sıkıntı çıkaramazdı herifin Başak maçı hariç iyi oynadığı maç yok. fbliler bu adama sövüyor sürekli. GS ajanı diyenler var. Sürekli top eziyor, defansa yardıma gelmez. Ama Tolga oynarsa orada işte o zaman sıkıntı olur. Hem defansa gelir, hem 90 dakika koşar, bir de pozisyon bilgisi yüksek bu herifin. Bitiriciliği çok iyi değil Allahtan. Kesinlikle ben Rodri'nin oynamasını tercih ederdim.

Luis Gustavo ve Vedat Muriç 'te bu maçta sarı görüp cezalı duruma düşüyormuş, ne güzel olur. Onlar için çok kötü olur, bizim için iyi haber. Sadece Rodrigues'in olmaması bile fb için kötü bir haber, doğru mu değil mi o da mechul ya. Ankaragücü'nün bu maçta puan(lar) alabileceğini düşünüyorum.

Rodri bize sıkıntı çıkaramazdı herifin Başak maçı hariç iyi oynadığı maç yok. fbliler bu adama sövüyor sürekli. GS ajanı diyenler var. Sürekli top eziyor, defansa yardıma gelmez. Ama Tolga oynarsa orada işte o zaman sıkıntı olur. Hem defansa gelir, hem 90 dakika koşar, bir de pozisyon bilgisi yüksek bu herifin. Bitiriciliği çok iyi değil Allahtan. Kesinlikle ben Rodri'nin oynamasını tercih ederdim.

Tolga her maç oynuyor zaten

Mete muric veya gustavoyu cezalı duruma düşürürse kan alırlar gotunden fener 0 kartla bitirirse sasirmam

Geçen sene kadıkoydeki maçtan önce fenerin ankaragucu deplasmanı vardı dirarla soldado sınırdaydı ve hakem mete kalkavan ikisininde çok sert faullerine kart vermemişti yine derbi öncesi bir ankaragücü deplasmanı ve yine çok önemli 2 oyuncuları sınırda ve yine hakem mete kalkavan çok şey beklememek gerek.

SM-J500FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İlk yarıda fb ile oynadığımız maça bakıyorum da rezalet bir orta saha ile başlamışız. Nzonzi ön libero oynamış, Lemina ve Belhanda önlerinde. Kanatta Babel var. Allahtan yenilmemişiz. Ama ikinci yarı çok kötüydük harbi. Falcao'nun ofsayttan attığı gol dışında kaleye bile gidememiştik.

Seri ve Andone ilk 18'e bile girememişti. Ki bu ikisi olsaydı bence kazanırdık.

Yani;

---------------Muslera
Mariano-Luyindama-Marcao-Nagatomo
-----------------Lemina
-------------Seri-------Donk
Feghouli-------Falcao---------Andone

2019-2020 sezonu 23. Hafta Fenerbahçe - Galatasaray derbisi öncesi; Fenerbahçe, Ankaragücü deplasmanında ve hakem yine Mete Kalkavan.

2018-2019 sezonu 28.Hafta Fenerbahçe - Galatasaray derbisi öncesi; Fenerbahçe, Ankaragücü deplasmanında ve hakem yine Mete Kalkavan.

2017-2018 sezonu 26. Hafta Fenerbahçe-Galatasaray derbisi öncesi; Fenerbahçe, Yeni Malatyaspor deplasmanında ve hakem yine Mete Kalkavan.

2015-2016 sezonu 9. Hafta Fenerbahçe - Galatasaray derbisi öncesi; Fenerbahçe, Kayserispor deplasmanında ve hakem yine Mete Kalkavan.

Özellikle Kadıköy'deki derbiden önceki hafta Fenerbahçe'nin kart sınırındaki oyuncularını korumak için ''Koruyucu Meleği'' Mete atanıyor MHK tarafından. Kurgulanmış düzen nerede diye soruyorlar buyurun işte burada.

Muriqi, Gustavo ve Garry’nin derbide olmadığını düşünün. Takım gücünün yarısı yok. Ama büyü var işte :p

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Donk ve Adem 1 sene daha kalmali

Donk 400.000 euro
Adem 500.000 TL

Sürpriz olmaz
Ankaragücü 0-2 Fenerbahçemiz

Geri
Üst Alt