SL 19/20 H:22 | Ankaragücü 2-1 Fenerbahçe | MS | 15 Şubat

IMG_20200215_205437.webp

:asd:

Yanarım yanarım şu patlak tandemli, Ankaragücü'nün şov yaptığı Fener'e haftaya golü yiyene kadar pozisyona giremeyeceğimize yanarım.

Ankaragücü bu netlerden 1-2 tane daha kaçırırsa zorla verecek maçı. İnşallah 2'yi atarlarsa işi bitirirler, kanatlarına hasta oldum.

zor maç fener için bakalım nasıl çevirecekler.
ankaragücü 1 tane daha atarsa iş biter.

İlk yarı itibarıyla Fb çok şanssızdı ikinci yarı çevirecekler bu çok bariz

Vedat Murig Dünyanin şişirilmiş en büyük balonu demiştim, hala ayni fikirdeyim 3 hafta sonra Kuşlar bunu yuhalamaya bile başlar, Sörloth bunun yaninda Van Basten kalır..

Michalak dediğim kadar var ha gerçi bana biraz düşmüş gibi geldi lechia dayken direkt uçuyordu. O golü de atsa iyiydi. Gürcü kanat da fena değilmiş bu arada. fb ye dönersek 2-3 direkt pas yaptığı an rakip, fb nin savunması tarumar oluyor. Derbide tıpkı ankaragücü gibi çabuk ve hızlı şekilde yarı alanlarına geçmemiz lazım. Hücum da da fiyaskoydu bence hiç bir şey yapamadılar Ozan'ın şut denemeleri dışında.

18 82 topla oynama istatistiğine 0 korner nasıl oluyor lan

İlk yarı 23 e 77 ortalama

Göteborg maçı yaradır içimde hala

Ankaragücü topu verip kapanıyor. Kruse dışında kilit pas yapacak adam yok Fener'de, gene Garry driplingle filan deliyordu savunmayı, o da olmayınca iyice kabız bir hale gelmişler. İkinci yarı bücürü alırsa o tehlikeli bir ayak olur, tabii onu yaparken Tolga'nın hiç yoktan savunmaya katkısını da çöpe atacaklar.

Şu maç da gösteriyor ki seviye ne olursa olsun ülkede kapalı savunmayı istikrarlı şekilde çözebilen teknik direktör/takım yok. Korkunç bir futbol ülkesiyiz, Avrupa'da her sezon falafoş olmamıza şaşırmamak lazım.

adem > vedat .vedatın adem'den üstün oldugu tek konu boyu biraz daha uzun o kadar

Sikeciler bu maçta puan kaybederse eğer yalı cocugu derbiye istediği hakemi getirir banko

Geri
Üst Alt